hermi irka

Friss topikok

Címkék

Várakozás

2014.03.10. 08:22

szerző: hermi67

Már nagyon várom a 25-ét. Tele vagyok izgalommal, kérdéssel. Jó lesz-e, hagyja-e majd Peti a fején a kütyüt? Hogy fog vele hallani? És boldogulni? Jajj, de nagyon nagyon nehéz ez most. Elnézem a kis buksi fejét, a szépséges arcocskáját, és csak arra tudok gondolni, hogy csak jól menjen minden.

Közben zajlik az élet. a nagy fiaimnak újra magasabb a vérnyomása- tavaly több mint fél évig szedtek gyógyszert,a franc se tudja,hányszor volt rajtuk a 24 órás kütyü, helyre jött- és tessék, vérnyomásmérés a suliban- indulás az orvoshoz :(. Semmi panaszuk egyébként, de akkor is, ez miért van? Ááááá, annyira elegem van ebből. Marci menni szeretett volna diák olimpiára( fekve nyomás), és az iskolaorvoshoz lement, hogy kellene papír,hogy mehet. Hát nem mehet- magas a vérnyomása. Levente nem akar menni versenyre-csak vérnyomást mértek- magas a vérnyomása. És ahogy hallom, sok gyereknek magas a vérnyomása- mi a fene van? Az én vérnyomásom közel 47 évesen normális- pedig dohányzom-jó,már nem sokáig- de régen, nem vagyok már kicsibe, van rajtam pár kiló plusz is-zsír formájában. Ők nem túlsúlyosak, sportolnak-akkor mi a franc van?????? Persze Marcinál rá lett fogva, hogy a gyúrás miatt van- nem kokszol,de minden nap edz(vasárnap kivéve), hatalmas erős gyerek lett belőle, 100 kiló, 194 cm magas-csupa izom. De azt mondják, Neki ezért. És Levi? Ő is sportol, ráadásul kick-boxol, ahol nem csak erősítés van, hanem futás, ugrálás,pattogás-szóval cardio edzés is.Akkor????????? Marci totál kiakadt, azt mondta, hogy Ő leszarja, akkor szed majd gyógyszert, de edzeni ugyan úgy fog. Ez a nagy szerelem az életében- nagyon szereti. Pfffffffffffff................................................

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr675852176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puccoska 2014.03.20. 10:19:28

nekem is 18 éves koromtól magasabb a vérnyomásom.de hol ilyen hol olyan igy nem tudok nagyon gyógyszert szedni.140/ 90 ig amugy se érdemes.és csak akkor kell bogyó ha tartósan magas.nekem a só mentesség sokat javitott.ésss szerintem a hormonok is bele játszanak.
süti beállítások módosítása