hermi irka

Friss topikok

Címkék

Újabb beállításon vagyunk túl.

Minden rendben ment. Peti ugyan olyan örömmel ment be,mint az első alkalommal. Látható volt, amint kapott egy kicsi hangot- megállt a játékban, és figyelt. Ami viszont ez után következett, az engem is meglepett....

A kocsiban haza felé a gépkocsi vezető, mielőtt elindultunk, szólt Petinek-hangosan,de nem kiabálva-és oda figyelt rá. Akkor még azt hittem,hogy belemagyarázzuk,hogy hallja. De azóta is nem egyszer,rácáfol az én hitetlenségemre. A legnagyobb élmény tegnap ért. Mentünk le délután játszani, és a parkban a sok fán rengeteg madár csiripel már ilyenkor tavasszal. Petikém megállt, felnézett a fákra-forgatta a fejét, látszott rajta,hogy keresi a hangforrást-és egyszer csak odanyúlt a kis füléhez- és ragyogó-de tényleg ragyogó mosollyal az arcán azt mondta: hajjo(hallom) :). Kicsit elbőgtem magam :).

Ha a nevén szólítjuk,odafordul. Persze,hangosan szólunk hozzá-de akkor is. Ha tapsolunk a háta mögött, zörgetjük a kulcsot-megfordul. Szóval,mintha elkezdődött volna a hallás Nála :).

Viszont mind a 2 beállítás utáni este hányt. Először azt gondoltam,hogy talán valami vírus, de a 2. alkalom után már megfordult a fejemben,hogy lehet összefüggés? Csak 1szer hány mind a 2 alkalommal, előtte is,utána is jól volt, nem volt láza,  evett,játszott,ugrált. Gondolom,lehet összefüggés- mégis csak a belső fülben működik a ketyere, ott, ahol az egyensúly központ is van. Ennek azért még utána érdeklődök.

A következő állítás április 14-én lesz :)

Tóth Anita- de várom már,hogy végre találkozzunk!!!!!!! :)

Remélem, mindig jobb lesz egy kicsit :) Vagy nagyon.

Címkék: Peti

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr195957362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puccoska 2014.04.15. 21:19:55

Örülünk!!!!♥♥
süti beállítások módosítása