hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.02.17. 20:15

szerző: hermi67

Tegnap és ma gyönyörűen esett a hó végre itt is-a fiúk nagy örömére. Ma kellőképpen el is áztak szánkózás közben. Levimár jobban van,a szigorú diéta holnap már enyhül egy kis virslivel-szegény,már alig várja:-). Kicsi Kökölyszimmel nincs minden rendben,túl sokszor kakis a pelus, és nem is a megszokott állagú:-(. Remélem,csak a fogzás miatt van így.

Meg ugye az egyfogúak mégis csak  nagyobbak,mint a fogatlanok, így aztán  kevesebbet is alszanak.:-O.És egyre hangsabban sikoltoznak.És megpróbálnak állandóan felállni akkor, amikor még felüni sem tudnak egyedül. És ha a gonosz szülő  nem engedi az állást, SU-betűt formázva hisztiznek:-D.Szóval,azért az egyfogúak meglehetősen öntudatosak ám.

 

 

 

 

 

 

 

+

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr755359284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_101886 2009.02.17. 21:00:51

:)hat meg a ketfoguak:)))
süti beállítások módosítása