hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.04.22. 12:44

szerző: hermi67

Apa gerince kicsit jobban van,de azért még "derekas gyerek":-D.

Kicsi PetiMórunk ha éppen nem alszik,vagy eszik,akkor egész nap fogja valaki kezét,és járkál.Ha ül,és nyűgik,odamegyünk hozzá, a hóna alá akarunk nyúlni,akkor egy cseles mozulattal elkapja a kezünket,és máris feltápászkodik.És persze hangos tülkölés közepette elindul:-D.Nagyon élvezi a haladásnak ezt a formáját. Pesze azért mászik is-ha végképp nem  tud senkit meggyőzni arról,hogy járni jó(bár elég hangosan szokott próbálozni:-D). Az 5.fogacska már nagyon készülődik. Éjszaka mostanában 1szer ébred(kopp,kopp,kopp),eszik,és alszik tovább.Egyébként csupa mosoly,csupa jókedv a mi jóillatú kisbabánk.

Levi és Marci szerencsére jól vannak,a suli is egészjól megy(kopp,kopp,kopp).Mostanában nagyon sokat esznek, el sem hiszem,hogy beléjük fér ennyi kaja. Igaz, Levi kb.két centivel,Marci pedig.kb.4-el kisebb nálam, ésén 174cm vagyok.Ők pedig csak 12 és 13 évesek lesznek. Húúúú,ugyan mekkorák lesznek felnőtt korukra???Egyszer olvastam egy könyvben,hogy ha a gyerek 2 éves kori magasságát megszorozzuk kettővel,kb.akkora leszf elnőtt korában.Fiúknállehet néhány centi plusz,lányoknál mínusz. Levi 99 cm.volt 2 évesen,Marci102cm. Háááát,pár év,és kiderül:-D.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr65359323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása