hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.07.19. 18:11

szerző: hermi67

Tegnap a barátnőmék visszajöttek egy kicsit,mert még néhány dolgot felpakolnak. Nagyon jó volt újra itt tudni,4 emelettel felettem.Már elmentek ma, de csütörtökön megyünk hozzájuk,és ott alszunk két napot-onnan megyek majd a babatalira-legalábbis ezt szeretném:-). Mikor elment,mondta,hogy nagyon fogok neki hiányozni-és tudom,hogy így van.Ő is nekem. Persze eddig minden este beszéltünk 10 után,mert én akkortól ingyen hívom a 30-as számot-de ez holnaptól megszűnik,még telefonálni sem fogok tudni:-(. De azért fogunk beszélni minden nap:-).Olyan rossz volt látni a majdnem teljesen kiürített lakást-annyi nevetés volt ott,és annyi jó emlék maradt bennem. Majd ezekre gondolok,ha nagyon hiányozna(fog).

Más. Kicsi Kökölyszink napról napra ügyesebb és okosabb. Már nem csak hogy jár,de a kezében hurcol dolgokat(kockát,kosarat,dömpert). Nagyon édes,ahogy jön-megy a lakásban,és rámol. Persze mindent,azt is,amit nem kéne. Szavakat egyáltalán nem mond,de már nem csak óbégat,hanem babanyelven beszél-egyszerűen meg lehet zabálni az édes pofiját. Ha valamit nem szeretne, határozottan nemet mutat, ha igen, akkor  így mondja:aaaaaa:-D.Teljes mértékben anyaragacs-gyakorlatilag rám van tapadva,bár szívesen van másnál is,de azért én vagyok az igazi. Ha nem veszem fel,akkor rendkívüli módon megsértődik,csukott szemmel bömböl-és persze a pillák alól figyeli a hatást.:-D. Napközben elég keveset alszik(általában másfél órát),így aztán este fél hétre már totál nyűgös. Persze fürdés után mindíg felébred egy kicsit-este fél kilenc körül viszont beájul. Szerencsés esetben reggel 6,fél7-ig alszik ébredés nélkül,de még előfordul,hogy felkel enni. És mivel anyatej már nincs-így eszik tápszert-illetve ha már nem lesz,tejet.  Csupa mosoly kisfiú-és csupa mosollyá teszi a mindennapokat. Enni nagyon szeret. Ő a tipikus körbeevő:-D. Ha valaki eszik,neki biztosnan kell belőle egy falat,még akkor is,ha előtte már fullra ette magát. Kapaszkodik az asztal szélébe,és kiabál-ládládládlád:-D. Nagyon szereti  a gyerekeket-az idegeneket is. A hozzá hasonlóakat megérinti,vigyorog rájuk, a nagyobbakat pedig tátott szájacskával bámulja. Már tud bohóckodni,kukucsolni.(persze fülig vigyorral).Nagyon érdekes,hogy képes akár 5 percig is figyelni valamire. Néha percekig pakolásszuk a kockát,vagy nézzük a mesekönyvet. Lapozgatja,forgatja.Nagyon szereti,ha valaki csak vele foglalkozik(de melyik gyerek nem?). Tudja,hogy mi az nagyjából-amit nem szabad.Ilyen pl. a kavicsevés. A játszón mindíg körülötte vagyok(nyilván,hol is lehetnék máshol?),Ő szedegeti a kavicsokat,leveleket,és bőszen adja  a kezembe. Viszont ha észreveszi,hogy egy pillanatra nem vagyok toppon-azonnal betömi a kavicsot,és harapja a fogacskáival-persze hozzá bősz arcot vág:-D. Utána ugyan úgy nekem adja a szerzeményeit:-D. Újabban,ha valami nem úgy van,ahogy Ő szeretné-verekszik. Persze én mindíg mondom,hogy ejnyebejnye,nem verekszünk,anya sem bántja Petit-ilyenkor még jobban bevadul.Olyankor le szoktam ültetni a szőnyegre,és elmondom Neki,hogy ez most miért van. Persze iszonyúan elkezd bömbölni-a könnycseppjeinek a száma egyenlő a nullával- a decibel viszont meglehetősen nagy:-D.

A tesóit imádja-és viszont. Reggel,mikor már beengedjük hozzájuk(9-fél tíz körül,mégiscsak szünet van),hangos csatakiáltással megmássza a Marcit-merthogy Ő a földön alszik. Aztán mintegy zsámolynak használva,felmászik rajta Levihez,és Őt is jól felébreszti. És milyen jó-mind a két nagy fiam minden reggel mosolyogva ébred fel:-). Igazi ajándék.

A nagyok jól vannak,imádom Őket. Két nagyon nagyon szeretni való kamasz.♥♥♥

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr725359363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_119680 2009.07.19. 23:36:46

Tulajdonképpen nem is tudom miért kommentelek.. Talin mindent megdumálunk. pussz Ja! És jól megcincálom Kökölyszit !! :D
süti beállítások módosítása