hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.10.06. 21:50

szerző: hermi67

Minden kb.15 hónapos könyékig belemászik az ételbe,és marcingolja ezerrel,+ keni kanállal-kézzel mindenhová,ahová lehet kenni?:-D. Mert én sajnos már nem emlékszem a nagyfiúknál ilyesmire-persze ez jelentheti azt is,,hogy felejtek:-D.

Ma történt valami,aminek nem örülök túlzottan. Levente( az én eléggé báránytermészetű nagyfiam)összeverekedett egy osztálytársával. a fiú elvette a tollát,Levente kérte hogy adja vissza)normálisan-ezt.az oszt.társa is mondta),persze e srác,aki a válláig ért,csakazértsem tette. erre Levi elvette a ceruzáját-mire a gyerek elkezdte anyázni,meg valami ilyesmit mondott,hogy rohadjon meg a családod,meg dögöljön meg mindenkid...erre LKevinél elszakadt a cérna,és verekedés lett a dologból. De ez még nem minden,Marcinak szóltak,hogy menjen gyorsan,mert Levi verekszik valakivel. Azt tudni kell,hogy Marciban sokkal több agresszivitás van,mint Leviben ,meg sokszor összevesznek,de azt soha nem hagyta,hogy Levit bárki is bántani próbálja. Odament,addigra már Levi sírt(dühében ugyan,mert Petire is azt mondta ez a gyerek,hogy dögöljön meg),és hát az én Marcikámnak nem kellett több,piff-puff,elagyalta a kölyköt. Úgyhogy kinéz vagy két osztályfőnöki:-(. De em is ezzel van bajom,hanem az előzményekkel.És persze valahol úgy gondolom,hogy szemet szemért,fogat fogért. Azt is tudom,hogy mind a két nagyfiam rajongásig imádják,óvják,féltik,dédelgetik a kicsit,és már a gondolatától is ökölbe szorul a kezük,hogy valaki rosszat akarhat a kicsinek. De akkor is szomorú a szivem?gyerekek,akik már úgy viselkednek,mint a meglett,megrögzötten rossz felnőttek:-(.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr505359389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2009.10.06. 22:17:09

hát nagyjából minden 15 hónapos :))legalábbis a mostanim igen, de Petra gyönyörűen evett kezdetektől fogva...Gergő kis disznó:)) Ne a fiaidra haragudj, ők csak a szivük szerint cselekedtek....undorító,hogy egy kis kamasz ilyen ocsmányságokat mond a más családjára....ott megnézném a szülőket,meg hogy milyen családban nevelkedik...

Ismeretlen_129282 2009.10.07. 07:29:18

Beki is ezt csinálja:))) néha az égnek áll a hajam:)))Meg Bekié is, mert oda keni, de még a füle is olyan:)) A másik dolog, meg igen jól csinálták, már én is azt mondom, csak az a baj, hogy megint épp az issza meg a levét, akinek nem kéne:(És nem is hiszem el, hogy valaki, hogy lehet ennyire gonosz, hogy ilyeneket mond:( elszomorító nagyon:( hogy egy "ártatlan" gyerekben, hogy lehet ennyi rossz:( Na, egy ilyen én is felképelnék!
süti beállítások módosítása