hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.10.16. 19:50

szerző: hermi67

Most izgultam végig az U20-as magyar csapat bronzmeccsét:-D. Hát,edző az nem lennék. De ezek előtt a fiatalok előtt le a kalappal-nem adták fel. A kapus pedig egy aranykezű fiú:-)♥

Az én picike fiam is olyan valamit csinált,hogy teljesen elámultam. Tegnap látjuk a férjemmel,hogy hoz egy tiszta pelust,leteszi az ágyra,azután elballag,és hozza a kis törölközőt,amit alá szoktunk tenni peluscserekor. Mondom a páromnak,hogy nézd csak! Erre Ő belekukkolt a pelusba,és bizony benne volt az anyag:-D. Olyan kis ügyes,egyem a szívét,elmondani nem tudta,de elmutogatta:-D. Egyébként nagyon bohóc kisfiú,állandóan mórikálja magát. És kb.1 hete egész nap sikít,de valami olyan hangon,hogy kénytelen voltam bedugni a fülem,mert megfájdult tőle:-D. Mindig sikít,csak akkor nem,ha alszik,eszik,vagy vigyorog. Nem nagyon tudok vele mit kezdeni,bár ma észrevettük,hogy tudja Ő,hogy nem kellene sikítozni ennyire-és ha fel akarja vetetni magát,akkor nem sikít,hanem panaszos nyávogásba kezd,a szemét becsukja,és úgy nyújtja a kiskezét. Nagyon nagyon aranyos. Sajnos a férjemnek továbbra sincs munkája-már egyre nehezebb az élet. Folyamatosan azon jár az eszem,hogy valamit találnom kellene,amit itthon tudok csinálni-vagy pedig vissza kelll mennem dolgozni. De annyira nem szeretnék még,olyan jó egész nap Petivel lenni.És a nagyfiúknak is jó,hogy minden este itthon vagyok,délután,ha hazajönnek,én teszem eléjük az ebédet,tudunk beszélgetni,felmondják Nekem a tanultakat, ha kell,pörölök velük-szóval jó ez a teljesenanyaság-legalábbis én nagyon élvezem. De sajnos egyre rosszabb helyzetben vagyunk-és a férjem nem hajlandó más munkára,csak a szakácsmeló érdekli. Nagyon sokszor felutazott peste-horror pénzért-próbafőzni,de nem vették fel. Nem gondolom,hogy azért,mert rosszulőz-sőt tudom,hogy nem azért,ugyanis isteni kajákat csinál. Egy-két helyen mondták is neki,hogy kevés ideje van még a szakmában,és csak ezért nem Őt választják(mondjuk nem értem, ha kinyalja a tulaj a tányért,akkor miért nem mindegy,hogy hány éve van?) Ráadásul rendkívül kreatív is-az egyik helyen,ahol próbázott,volt előttte vagy 10féle alapanyag,és azt mondták Neki,hogy csináljon belőle valamit. Ő meg is főzte-és milyen érdekes, az egyik kreálmányát viszontlátta egy szakácsversenyen-az adott étterem szakácsa is versenyzett, és többek között az is benne volt a menüjében.Persze,ha jól alakulnak a dolgaink,és végre eladjuk szegény anyósom lakását,jelentősen könnyebb lesz a helyzetünk,hiszen esélyünk lesz elindítani egy vállalkozást. Csak ki kell várni....de kivárjuk:-).

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr275359394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brü 2009.10.16. 20:29:37

Jajjj de kis ügyes,egyem a szivét:)Gergő mindig rángatja a pelust, ha van benne vmi sűrű:)) Nagy drukk a lakáseladáshoz, és a párodnak a melóhoz! Találkozni veled??Azt én is nagyon szeretnék♥♥

Ismeretlen_119680 2009.10.17. 16:39:23

Drága Katicám!!! Olyan sokszor gondolok rátok!!!! Ölelés nektek! Nagyon remélem, hogy férjed talál munkát és nem neked kell elmenned dolgozni!!!!
süti beállítások módosítása