hermi irka

Friss topikok

Címkék

Nagyon nagyon jó volt a babatali.Végre láthattam rég nem látott arcokat,és még sosem látottakat is. Jucikám,annyira jól esett a meghívásod-Levimet teljesen levetted a lábáról:-). Brü,Csillus,Lidi,Apa,Szepike,Dork@Mon, Bibe, Pá,és mindenki-nagyon jó volt köztetek-és persze jövőre folyt köv.. Lidi,Te annyira szép vagy,mint egy királylány.  És vnj,nagyon köszönöm,amit írtál Nekem a chatboxban-jól esett anyai szívemnek.Pá, nagyon köszönöm,hogy eljöttél-tudom,hogy mennyi dolgod volt Neked is. remélem,a Ti üdülésetek is jól sikerült.

 

Babatali után irányba álltunk-illetve ültünk,és levonatoztunk Balatonfüredre. Nagyon csodálatos nyaralás áll mögöttünk. A szállásunk pazar volt, a házigazda néni egy tüneményes idős hölgy-neve és telefonszáma megvan,ha valaki oda szeretne menni üdülni,szivesen ajánlom. Bataltonfüred gyönyörű szép város,szép házakal,tisztasággal,és persze örök szerelmemmeml, a Balatonnal . Nagyon jól éreztük magunkat Sokat nevettünk. Volt strandidő 4 napot,kirándulóidő szintén 4 napot. Most nem írok többet,mert nincs időm, de majd lesz részletes beszámoló is.A lakás félig szét van még verve:-D. Egyébként nagyon szép lett.

Ha lesz időm,hozok képeket is,igérem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr785359511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2010.08.09. 08:26:08

Örülök, hogy hazaértetek várom a képeket♥

Ismeretlen_146138 2010.08.09. 21:15:02

Én is örülök, hogy megjöttetek... és én is várom a fotókat. Nyaralás jó volt, de volt már jobb is!:) Pusszantalak
süti beállítások módosítása