hermi irka

Friss topikok

Címkék

Egybegyomor

2011.08.31. 20:00

szerző: hermi67

Na,az van most nekem. Az én drága Levim holnap kezdi meg a középiskolai  tanulmányait-egy meglehetősen kemény,konzervatív gimnáziumban. Új tanárok,új társak,új követelmények-húúúú....

És persze Marcim a 8. osztályt. aki szintén ebbe a meglehetősen kemény,konzervatív gimibe szeretne menni,csak más"szakra". De Ő nincs olyan jó tanuló,mint Levi(bár ő is jól tanul,de több 4-es,kevesebb 5-ös). Ráadásul nem tartozik az iskola kedvenc diákjai köz-hogy finoman fejezzem ki magam. Így aztán, ha Ő 4,6-ra állt valamiből,nála lefelé kerekítettek.

Szóval,izgalom,az van bőven. Levim hogy tud majd beilleszkedni-azaz hogy fogják elfogadni(nem egy egyszerű eset, nem nagyon hajlítható-ami néha jó,néha rossz). De az biztos,hogy ha valami Neki nem szimpatikus, akkor Ő nem áll be a sorba,még ha kinézik is maguk közül.

Marci pedig,mint az iskola egyik "rossz gyereke",kevés eséllyel indul ennek a tanévnek-illetve inkább azt mondanám,hogy ha Ő lenne a "mintagyerek"mostantól,akkor is leszarnák a fejét. De nem lesz mintagyerek.

Petikém nem hajlandó levenni a pelust. Ha strandoltunk, vagy szökőkutaztunk,ott fürdőnaciban volt,és jelezte,hogy pisilni kell. Nem tudja még mondani,de mutatta a fütyijét,és hogy menjünk a fához:-). Nem pisilt be. A játék közben sem. Mindig jelezte.Ott nem tiltakozott a pelus nélküliség ellen. De ha megpróbálom ráadni a bugyit,úgy visít,mint akit ölnek. De szó szerint. És tépi le magáról a gatyót. Nem tudom,mi lesz így,mikor lesz végre szabad popsi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr45359616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása