hermi irka

Friss topikok

Címkék

Mindenfélék

2011.10.01. 20:29

szerző: hermi67

Ritka alkalmak egyike-tudok pár sort írni.

Jól vagyunk. Mindenki teszi a dolgát. A fiúk gyűrik a sulit. Levim eddig nagyon jól érzi magát a közép iskolában, pár jegye már van, elég jók. Bár a francia 3-asnak nem annyira örültünk,de majd kijavítja.

Marcikám volt megyei atlétikai bajnokságon az általános iskolájával, bár nem akart menni. Nem nagyon szeretik egymást a tesitanárral. A múltkor azt mondta Marcinak, hogy nem viszi el floor ball bajnokságra,mert nem elég a Marci agyi kapacitása hozzá(a seggfej). Erre most elvitte Marcit atletizálni, mert Ő dobja a legnagyobbat a suliban kislabdával. Úgyhogy Marci dobott,és súlyt lökött. A csapatuk súlylökésben aranyérmes lett-hála Marcikámnak, mert úgy sikerült eldobnia a labdát,hogy elsők lettek(persze a többiek is jól löktek,csak nem olyan nagyot,mint Marci). A kislabda dobás nem sikerült Neki olyan jól,mint szokott,mert megcsúszott a lendülettől. A suliban tesiórán Ő mindig más irányba kell hogy dobjon,mint a többi,mert kihajítja a suliból a kislabdát:-D))). Persze a tanerő másnap a tesiórán megdicsérte Őket,és megköszönte nekik.

Petivel semmi haladás. Illetve van,de csak ici-pici apró lépések. Még egy óra fejlesztése sem volt-mert a két önkormányzati szerv egymásra mutogat,hogy ki fejlessze a kicsikémet. Miközben telik az értékes idő. És nekem nincs óránként 2000 forintom a szurdo pedagógusra. Heti 4 óra fejlesztés kellene(és törvényileg jár) Neki. Úgyhogy jövő héten keresem a jegyzőt-vagy a fókuszt,vagy mit tudom én kit. Még mindig nem beszél. Talán mintha szavak jönnének-de nem nagyon érthetően. Nem hajlandó wc-be kakkantani, a pisi az már megy, de még nincs egész nap pelus nélkül. A bölcsiben ugyanis nem tudnak Vele foglalkozni,ott csak akkor kerülhet le a pelus,ha biztosan"szól". Nem is tudom,néha annyira el tudok szontyolodni.Már júliusban elmúlt 3 éves-és még mindig pelusa van.....

Persze ettől függetlenül egy igazi kis édes pasas. Persze, sokszor "elgurul a gyógyszere", de majd csak kinövi.

Ma segített Nekem tésztát nyújtani:

Persze,meg is kóstolta:-):

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr235359605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása