hermi irka

Friss topikok

Címkék

Petiről

2012.04.09. 10:59

szerző: hermi67

Lassan alakulgat a gyermekünk,de tényleg lassan. Úgy látom,egyre jobban ért meg dolgokat. Két új szót mondott a múlt héten,tisztán és érthetően: autó(gyönyörűen kimondta,úgy ahogy kell),és a barátnőmnek a hintában: lökjél! De azóta sem hajlandó mondani,pedig a szó megvan nála,ez nyilván való. Ezt nem nagyon értem,de meg fogom kérdezni a fejlesztőjétől. Persze, ha bele gondolok,hogy egy jól halló gyermeknek is másfél-két évnek kell eltelnie az életéből a hangok raktározásához, és csak azután hívja őket elő szavak formájában,akkor egész jó állunk :). Hiszen még nincs egy éve,hogy hallókészüléke van a drágámnak. Persze márciusban volt egy éve,hogy megkapta, de a mindennapi ,folyamatos használata csak augusztustól van-addig állandóan kiszedte a fülecskéjéből. Néha itthon most is kiveszi,de már nem dobja el,hanem ideadja nekem,vagy akit éppen talál :).

A szobatisztaság-hát,az is elindult,de szintén lassan. A múlt héten többször jelezte,hogy menjünk a wc-re,ráült,engem elküldött, és oda végezte a nagy dolgát. Mindannyian nagyon örültünk,megdicsértük-Ő pedig büszke volt. De felszólításra nem hajlandó, a pelust követeli-nem tudok rá kisnadrágot húzni. De bízom benne,ha jön a meleg nyár,lekerül a pelus is. Már csak azért is,mert szeptembertől oviba kell mennie-de pelusosan nem veszik fel egyik oviba sem :(. Ez elég nagy teher rajtam,de hát erős pálma vagyok én. Meg bizakodó pálma is :).

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr45359637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2012.04.13. 16:27:10

♥♥♥

Ismeretlen_119475 2012.04.15. 09:31:04

A nyár jó lehetőséget nyújt a szobatisztaság elérésére. Akkor szeretnek pucérkodni is az apróságok. :) Szóval nyugi! Puszi!

Dork@ · http://www.dorkukac.bloghouse.hu 2012.04.16. 11:07:24

nagyon örülök,hogy alakultok!

Ismeretlen_162497 2012.04.16. 13:31:16

Hajrá Peti! Örülök, hogy alakultok! Nálunk Péter abban a minutumban elkezdett beszélni, ahogy már tudtuk a műtét időpontját és egyáltalán nem stresszeltem azon, hogy beszél-e vagy sem. Mintha érezte volna, hogy már nem érdekel engem, hogy nem szólal meg. Valószínűleg a szobatisztasággal is így van. Csak nagyon nehéz nem idegeskedni ezen. Per pillanat nekem sem megy. Iszonyúan bosszant, hogy a majdnem szobatiszta gyerekem a sok orvososdi, szúrkálás, vágás, stressz miatt most becsinál a pelusba, nem szól, sőt, direkt elbújik. Én is nagyon várom már a nyarat. Puszi, Anita

Ismeretlen_124026 2012.04.23. 20:26:37

Haladtok szépen lassan előre.Még van időtők ne aggodj.Pannát tutira nem vették fel a gimibe.fellebeztünk de nem sok esély van.én szontyi vagyok panna annyira nem.Nálatok azért már nagyobb a tét.
süti beállítások módosítása