hermi irka

Friss topikok

Címkék

Közben...

2012.07.04. 22:09

szerző: hermi67

......elmúltam 45. Nahát,már közelebb vagyok az ötvenhez,mint a negyvenhez. Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D))).

Szabadságon vagyok. Mivel sehova nem tudunk menni nyaralni-nincs kedvünk- lejárunk a Tiszára. Nagyon nagyon jó hely,csak eléggé messze van, főleg egy majdnem 4 évest cipelve. De a majdnem 4 éves nagyon élvezi,kis vizicsiga. Ki se jön a vízből,amíg ott vagyunk. De nagyon kell rá figyelni,mert  ez veszélyes víz. Így aztán a karom,a hátam,az arcom, a mellkasom olyan barna,mintha Balin töltöttem volna vagy két hetet- a lábam pedig pont olyan,mint egy hulláé :D. Nagyon érdekes-traktoros barna vagyok :D. Majd csinálok képet holnap a kicsiről,amint éppen a vízben van,meg még csinálok másikat is,amikor éppen a vízben van. :D. Estére totál kifárad,pedig csak délután megyünk le kettő után. Tegnap hazafelé jövet még a fagyit is elutasította :D. Pedig az nagy szó :D.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr815359644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2012.07.05. 18:56:24

várom a képeket :) hova jártok a Tiszára, melyik részre?

Dork@ · http://www.bogyokam.blogspot.com 2012.07.06. 13:51:13

Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!lén is vénültem közben!képeket várom!
süti beállítások módosítása