hermi irka

Friss topikok

Címkék

Ma.....

2013.03.02. 22:45

szerző: hermi67

vagyunk 17 éves házasok :). Nahát!!!! Csak százévnektűnik :D.

És találtam valamit. A kelta horoszkóp szerint almafa vagyok :). Itt az idei évi "jóslat":

Almafa

Jó szándékú, talán kicsit naiv, aki embertársairól a legjobbat tételezi fel. Ezért olykor csalódások érhetik, de lelke derűs, így ez nem sokáig bántja. Szereti a mozgalmas életet, eleven. Nagyon nagy a szeretet utáni vágya, igényli az odafigyelést, nem egyszer kifejezetten romantikus alkat.
Míg az elmúlt esztendőben nem voltak kockázatvállalók, most ezt igencsak bepótolják. A 2013-as év egy merész, bátor esztendő lesz, aminek a mottója: „Mosolyogj a világra, és meglátod, az vissza fog rád mosolyogni!”

Már az év első hónapjában azt fogják érezni, hogy mostanában merészen belefoghatnak olyan dolgokba, amelyekbe korábban nem mertek, és ezt nem is fogják megbánni. Az ilyen időszakokban én többször és több jegy szülötteinek azt a kulcsgondolatot szoktam leírni, hogy „aki mer, az nyer”! Nos, ennek eleven énjük bizonyára örül. Tavasszal betoppan egy új pénzkereseti lehetőség. Nem biztos, hogy ez feltétlenül valamilyen új munka lesz – bár éppenséggel az sem kizárt –, de lehet valamiféle mellékesen végzett vállalkozás, üzlet vagy bármi más. Ez a nyár közepére már akár hasznot is hozhat, így aztán nem is csoda, hogy az augusztusi szabadságukat nagyon kellemesen fogják eltölteni, és kicsit többet engednek meg maguknak anyagi téren. Még az sem kizárt, hogy vagy hosszabb időre mehetnek szabadságra, mint azt tervezték, vagy valami távolabbi, csodaszép tájra, ahol korábban még soha nem jártak. Ősztől ugyan egy kicsit megtorpan az anyagi fellendülés, de szerencsére nem tartósan, mert a tél ismét a sok munkáról és a pénzügyek rendeződéséről fog szólni. Ha kedvelik a téli sportokat, akkor ehhez a december jó lehetőséget nyújt, amibe barátaikat és családtagjaikat is sikerül bevonni. Nem kizárt, hogy az év utolsó hónapjában gyakran lesznek a társaság középpontjai. Ez szerencsére nem csak az idei karácsonyra vonatkozik, hanem már a novemberi hétvégék is mozgalmasabbak lesznek, mint a legtöbb ember számára.

Egészen jónak tűnik :).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr655359665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_110990 2013.03.03. 14:30:17

nagy szeretettel gratulálok!mi a 13-at tapossuk!
süti beállítások módosítása