hermi irka

Friss topikok

Címkék

Annyi minden....

2013.06.08. 23:09

szerző: hermi67

...történik mostanában. Mindenféle jó és nem annyira jó dolgok. Pl. tegnap néhány óra leforgása alatt olyan hólyaghurutom lett,hogy a falat kapartam pisiléskor :/.  És persze szó szerint vért pisiltem :/. Még szerencse,hogy némi maradék antibigyom volt itthon,így elkezdtem szedni,az kitart hétfőig, utána pedig veszek. Hirtelen,a semmiből!!! Most már sokkal jobb a helyzet. Ráadásul üzemorvosnál voltam,alkalmassági vizsgálaton, és ráálltam a mérlegre. Nnnnna, úgy ugrottam le róla,mint aki tűzbe lépett csupasz talppal :D. Nem mondom meg, hány kiló vagyok :D. Majd ha már nem leszek ennyi,akkor elárulom,egyszer,talán.... :D. Kedden fogadó óra volt az oviban. Hát, az óvónéni szerint Peti rohamosan fejlődik( január óta elképesztően sokat fejlődött-akkor vettettük hangosabbra a készülékét), egyre többet beszél érthetően?! Mindnent megért,amit mondanak Neki!!!! Ismeri a rendet, ha pakolni kell( az óvónéni énekli hogy kör,kör,....(valami)) Ő az első, aki megy-márpedig ez azt jelenti,hogy meghallja az éneket!!! És felismeri,hogy az mire vonatkozik?! Hát akkor itt én vagyok a lüke,mert én nem így érzem,egyáltalán! Nagyon meg vannak vele elégedve!!!! Hmmm,lehet hogy Nekem kéne orvoshoz mennem????

A férjemnek már csak 16-ig van munkája :(. Mivel iskolai konyhán dolgozik, ahogy vége a tanévnek,kijelentik Őket :(. Na, megint egy fasza nyár elé nézünk :(. Brrrrr......... Persze, keres mást,folyamatosan,de nem nagyon van lehetőség.

Ha valaki,aki régen is olvasott, és most is olvas,legyen szíves,jelezze kommentben :). Köszi!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr115351798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perneczki Renáta 2013.06.10. 20:00:48

Nehezen,de bejutottam a kommenteléshez.
Jövök és majd olvasok!
A mérleget meg dobd ki!
A többihez meg egy kalappal...
süti beállítások módosítása