hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.08.27. 21:48

szerző: hermi67

Sziasztok!

 

Tegnap a drága Pá a babachaten felhívta a figyelmemet nyomatékosan,hogy 10 nappal el vagyok maradva blogilag,úgyhogy most gyorsan bepótolom.

Viszonylag jól mennek a dolgaink.kivéve,hogy a férjemnek nincs munkája egyenlőre.Most már nyilván beszélnem kell vele,hogy legalább munkanélkülire jelentkezzen be,amíg nem talál valamit,mert az én jövedelmecském csak arra lesz elég,hogy csekket fizessünk és pelenkát vegyünk-ennivalóra már nemigen fog jutni.Persze ahogy mostanában áll a dolgokhoz-hát,nem tudom.Lehet,hogy mégiscsak meg kellene nyerni a lottó ötöst? Merthogy a sarkon most nemigen kelnék el-ahogy kinézek:-)).

Gyerkőceim nagyon aranyosak.Marci tegnap felolvasta Kökölyszinek a Patika Tükör hátuljáról két babakocsi leírását, a kicsike pedig hanyatt feküdt,kis öklei a feje mellett,cumika a szájában-és félhangosan gajdolt Marci olvasásához. Aztán Levike kicsit később megmutatta neki,hogy hogyan kell megfogni a plüsskutyát a kezével-Ő pedig erősen bandzsítvafigyelte Levit,és kalamolt a kis kezével. Komolyan mondom,hogy nem is lenne érdemes úgy élni(legalábbis Nekem),hogy ne legyenek a gyerekeim a gyerekeim.Na,ezt most jól megaszontam.:-). Ma egyébkén kicsike elég keveset aludt napközben-este felé már nagyon nyűgös volt,és fél kilenc óta alszik.Kívácsni leszek,mikor ébred szopizni.

Mára ennyi,majd szól Pá,ha már el vagyok maradva:-)).

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr455359194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.08.27. 22:23:43

Drága Hermi! NAgy nagy szerencséd, hogy pótoltad a hiányosságaidat!:):):):)

Age 2008.08.28. 10:34:17

nem is gondoltam volna hogy ilyen ez a PÁ :))

Reni74 2008.08.29. 14:11:19

Örülök,hogy PÁ figyelmeztetett és Te meg szót is fogadtál!
süti beállítások módosítása