hermi irka

Friss topikok

Címkék

Szeged először....

2013.11.04. 20:40

szerző: hermi67

Nem tudom még,lesz-e másodszor.

Megjártuk hát. Hosszú,fárasztó út volt, és nehéz szívvel jöttem el.

Viszonylag sok várakozás után( 11-re volt időpontunk-12 körül mentünk be- de nincs ezzel bajom,én is eü-s vagyok, tudom, hogy nem azért nem hívnak be,mert a körmüket lakkozák) egy rendkívül kedves,kellemes,korrekt logopédus hölgyhöz kerültünk, aki az implantos gyerekek kivizsgálást intézi. Mindent elmondott részletesen,bemutatott  két féle implantátumot. Felvette az adatokat,ilyesmi, elég sokat beszélgettünk. Ezután mentünk hallás vizsgálatra Petivel. Két félét kellett volna csinálni, egy hallókészülék nélkülit,és egy hallókészülékeset. Az első még csak csak sikerült( de az sem volt az igazi, mert már nagyon szétszórt volt  a gyerek, amin egy pillanatot sem csodálkoztam.) Utána 10 percre kimentünk, kicsit járkáltunk,automatáztunk- és visszamentünk. Na, ott már semmit nem csinált hátat fordított az üvegablaknak, majdhogynem fejen állt a széken, bohóckodott, nyújtogatta a nyelvét, szóval kész volt :D. Így erről már nem lett eredmény. Ezután újra találkoztunk a hölggyel, aki megnézte az egyetlen hallás görbét-és azt mondta,hogy ez alapján azt mondaná,hogy implantátum kell Petinek. De egy vizsgálat nem vizsgálat- így még kell csinálni Neki egy BERA-t és egy koponya CT-t. Ezeket megcsináltathatom itthon,Szolnokon, és ha megvannak az eredmények, fel kell postáznom Neki, Ő bemutatja a professzor uraknak-és megszületik a döntés. Lehet,hogy nem kell az implant., de akkor is javaslatot kapunk a továbbiakra. Szóval,ez volt. Oda is mehettünk volna BERA-ra, de teljesen fölösleges ezért felutazni, mikor  a lakóhelyünkön is meg tudják csinálni. Így is elég nehéz lesz összeszervezni,hogy a két vizsgálat egy alvásból meglehessen- merthogy úgysem tud mozdulatlanul végig feküdni ennyi időt.

Most minden kavarog odabenn. Bennem. Mi lesz, jó lesz-e,kell-e, vagy mégsem? Mikorra derül ki végre,hogy mi segítene a kisfiamon???Annyira szeretnék segíteni,hogy a legjobb lehessen Neki, ami ebben a helyzetben lehet. És egyáltalán,miért?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr545614800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása