hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.10.17. 15:16

szerző: hermi67

Kicsi manó 14.-én megkapta a 3 hós szurit.Plusz  a pneumococcus ellenit.Az elsőnél még nem sírt,de a másodiknál úgy ordított szegénykém,hogy a szívem szakadt meg érte.Aztán mikor felvettem,megvigasztaltam,akkor már csak veszekedett,nem sírt-nagyon nagyon édi volt.Megmérték picurkát,6780 gramm és 62 cm.Ezek szerint több mint egy kilót hízott,és nem nőtt egy centit sem:-)).Viszont a 4 héttel ezlőtt ruhái már egy jó ideje nem jók rá,úgy gondolom,inkább elmérték a múltkor(akkor is 62 cm-nek mérték,előzőleg pedig 57 volt-csodálkoztam is,hogy 5 cm-t nőtt 1 hó alatt?!). Na mindegy,majd kiderül a következő mérésnél,hogy nő-e hosszra is,vagy olyan lesz,mint egy kissbuddha:-).

Tegnap elmentünk elintézni drága anyósom temetését.Mondtam apának,hogy vigyük a babakocsit,ketten fel tudjuk tenni a buszra.Ő azt mondta,hogy csak a bébihordozóban vigyük.Nnnna, az lett a vége,hogy Kökölyszi az alkalomhoz illően végig ordította a kb.10 perces buszutat-az utasok nagy-nagy örömére. Nem lehetett vigasztalni,biztosan nagyon új volt neki  a helyzet.Aztán mikor leszálltunk,abbahagyta, vígan elnézelődött benne.Benn a temetkezési vállalatnál is csendben volt-nézelődött. Mi közben kiválasztottuk az urnát,megbeszéltünk mindent.Hazafelé meg sem kíséreltünk vele buszra szállni,taxiba ültünk,ahol a változatosság kedvéért újra hangosan ordított:-). Hát,ez volt babóka első busz és autó-éléménye.Remélem,nem ez lesz a meghatározó,mert akkor ajjjajjj:-))).

Nagyon úgy tűnik,mintha egyre erősebben akarna kibújni a kisfog. A keze,ha éppen nem eszik,alszik,vagy tiltakozik valamiért-csuklóig a szájában van, és jól látható mozdulatokkal dörzsöli a FELSŐ! ínyét.A nyála pedig annyira folyik,hogy félek,nehogy kiszáradjon ez a gyerök:-)). Kíváncsi vagyok,mikor lesz belőle fogacska,és hogy hol?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr225359215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása