hermi irka

Friss topikok

Címkék

7. beállítás

2014.06.09. 16:58

szerző: hermi67

 Túl vagyunk a 7. beállításon. Most már élesedik a dolog. egyre több mindent hall Peti-és néha zavarja. Általában délutánra elfárad, és az egyik oldalról leveszi a kütyüt. Olyankor hagyom kicsit, de lefekvésig még visszakapja. Hogy miket hall meg?:
1. ha NORMÁL hangon a nevén szólítjuk, odafigyel
2. elmélyült legozás közben a könyökével levert egy fél mm-es lego darabot, a parkettára esett, meghallotta a halk hangot-és megkereste a darabkát- már nem egyszer,hanem sokszor.
3. szintén játék közben, a tv-ben elkezdett csörögni egy telefon-a régi,hagyományos erős csilingelő berregő csengéssel- a kisfiam felkiáltott,és rémülten trappolt hozzám a konyhába, rám csimpaszkodott mint egy kis majom, és nem értette hogy mi az- gyorsan visszavittem,és megmutattam-elmondtam Neki,hogy ez a telefon hangja, nem kell Tőle félni.
4. Oviba menet a járdától kb. 3 méterre beindítottak egy teherautót,pont mikor mellette jártunk- Peti összerezzent, de csak egy pillanatra-és nagy szemekkel nézte a kocsit
5. az én telefonom ha szól( zene),ha nem figyelek oda, azonnal felkapja, felveszi, és belehallózik .
A beszéd:
Egyre többet próbál beszélni. a szavak visszaismételgeti- csak ritkán jól, de mindig hasonlít arra, amit ismétel.
Egyre több mindent megért abból,amit mondunk Neki. Csak egy példa: eddig, ha arra kértük este, hogy kapcsolja le a lámpát, akkor mutatni kellett Neki,hogy mit akarunk Tőle. Most valamelyik este mondtam neki,hogy kapcsold le a lámpát-elmondtam vagy kétszer- ránézett a lámpára, utána a kapcsolóra ,és lekapcsolta.
egyenlőre ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr856290129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása