hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.11.18. 08:25

szerző: hermi67

Hátrafelé haladás:-).

 Nos,kérem,hátrafelé haladni pediglen a következő képpen lehet: légy hason,karjaidat könyökben kicsit hajlítsd be. Térdeidet határozott mozdulattal húzd magad alá,amennyire csak tudod,majd rúgj egyet magadon,,miközben ezen mozdulattal egy időben a karjaidat kinyújtod. Így kiválóan fogsz hátrafelé kúszni,kedves pajtásom. A dolog rendkívül látványos,és meglátod,anyukád és apukád teljesen el fog ájulni a gyönyörűségtől(az enyémek is ezt tették),és közben hangos:"óóóóó,milyen ügyes"és "ahhh milyen édes" kiáltásokat fognak hallatni. Persze,ha mindehhez még handosan kurjantgatsz is-akkor meg is győzöd a szüleidet,hogy nemcsak a legszebb,legügyesebb,de a legokosabb 4 hónaposuk nekik van(van 5,vagy 6.....). Szóval,jó próbálkozást:-). Üdvözlettel:

Kökölyszi, a 4 hónapos Péter Mór.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr115359235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brü 2008.11.18. 09:11:20

Hihi, ismerem ezt a fajta mászát, Petra is ezt produkálta :DÉs emiatt 2x is leesett az ágyról :-/ Ügyi a kis bébid :) Pusza

hugomum 2008.11.18. 15:27:34

Hat hermikem,nem semmi a "kisrakod" (amugy nem rak a horoszkopja?mert azonsem csodalkoznek:))).Irtougyes Kokolyszi!!! Ugy megneznem(eloben is);))))puszi

mauzecski · www.mauzeblogol.blogspot.com 2008.11.18. 18:41:22

Szia Hermim ! (cupp-cupp) Megkaptam a meghívást és köszike!(nagyon béna vagyok ám (hihihihi) képzeld a 19. bejegyzésnél vagy nekem mentve és,mindig arra kattintottam ,azt hittem nem írod a blogodat (de szerencsére nem így van). Nagyon gyönyörű a kis kökölyszi és persze a nagyok is :) Puszi nektek!(cupp-cupp)
süti beállítások módosítása