hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.03.06. 07:21

szerző: hermi67

Na,az éjjel nem aludtunk túl sokat. A drágám már este lázas volt(38,1),nagyon nyííííígott,nehezen aludt el,rosszul aludt,hajnal 2-kor is csupa  láz volt-nem mértem,de a tapintásaimat összehasonlítva jóval melegebb volt,mint a 38,1 nél. Éjjel fenn volt folyamatosan kb. 2és 3/4 órát,ebből 2szer evett(2*2 deci) ivott,sírt,beszélgetett,bekakkantott,sikongatott,búgott-szóval az egész repertoárja elhangzott.Kb.fél5kor aludt  el-és fél7kor ébredt is:-D. Még mindíg egyfogú, tehát gondolom,készülhetünk a folytatásra:-/.

 

Más. Mónika bartánőm mondta,hogy olvasta valahol,hogy egy ekkkora babának még bizony meg kell ennie a minimum 5decit tápszerből-ill.a legjobb esetben anyatejből-egész napra elosztva.Hát,lehet hogy Kökölyszimnek nem lesz erőssége a matematika(ha rámütött,nem csodálom:-D),de Ő az5 deciből 4és felet este 6 és fél10 között eszik meg valamikor-igaz azt2 részleben:-D.  A többi deciket pedig reggel,délután 2 körül,és hajnalban-vagy éjjel,mint.pl.tegnap. Ezek mennyisége együtt még kb 6és fél deci:-). És  még ehhez jön a főzi és a gyümi.

És a végére  újranéhány vicc-csak a jókedv miatt:

 

Az egyszeri parasztlegény bemegy a kupiba. Kérdezi tőle a madame.
- Aztán értesz-e a szerelemhez te legény?
- Hogy értek-e? Két éve magamévá tettem egy medvét, azóta nekem gyűjti a mézet.

A vádlott kezében egy baseballütővel jelenik meg a bíróságon.
- Mit akar ezzel? - kérdi a bíró elhűlve.
- Kérem, az idézésben az állt, hogy a védelemről magamnak kell gondoskodnom.

A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével. Éppen indulna haza a hotelból, amikor észreveszi, hogy a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek:
- Nézd csak, mit csinált velem ez a dög!
A felesége széthúzza a blúzát:
- Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!

Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg meg nem értettük, hogy az a mai feladat.

Egy nő találkozik egy igazán kellemes férfival egy bárban. Beszélgetnek, majd együtt sétálnak a férfi lakására. Miközben a férfi körbemutogatja a lakást, a nőnek feltűnik, hogy a hálószoba tele van puha, aranyos játékmacikkal. Több száz maci, sorokba rendezve, eltakarják az egész falat. Látszott, hogy a férfi rengeteg időt és energiát áldozott a gyűjteményre, s a nőt ez azonnal megragadta. A macik három polcon helyezkedtek el; kis macik az alsó polcon, közepes méretű macik a középső polcon és nagy macik a felső polcon. A nő kicsit furcsának találta, hogy egy ilyen fiatalember ennyi játékmacival rendelkezzen, de nem mondta neki, sőt, nagyon lenyűgözte. Mindeközben arra gondolt, hogy ez a férfi lehet a nagy Ő, gyermekei apja. Egymás felé fordultak, megcsókolták egymást, majd ruháikat letépve egymásnak estek. Az egész éjszakányi intenzív szex után, ahogy egymás mellett feküdtek, a nő a férfi felé fordult, megsimogatta mellkasát, és huncutul megkérdezte:
- Nos, milyen volt?
Mire a férfi:
- Válassz egy nyereményt az alsó polcról!

Egy embert bevisznek az elmegyógyintézetbe.
- Ön hogy kerül ide?
- Elveszett a szemüvegem.
- Akkor miért ide hozták?!
- Miért? Ide hozták?

- Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr995359294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brü 2009.03.06. 10:11:32

Jobbulást Kökölyszinek :)Nagyon ügyi, hogy már feláll, gratula :)Gergő is taknyos még mindig :(

Lidi 2009.03.06. 11:30:56

Szia! Pótolgattam,sajnálmo,hogy betegek a gyerkők.Jobbulást:) Az én kedvencem viccből: -...és milyen a hallása? -Római katolikus :D:D

Ismeretlen_76428 2009.03.06. 22:17:19

Jobulást nektek!!!ez ilyen idöszak sajnos,mi is azok vagyunk-mikor lesz már ennek vége? ügyes kökölyszid,hogy felállt:)édes lehet! gyogypuszik mennek!

Ismeretlen_101886 2009.03.07. 08:48:29

Ugyes Kokolyszi:) biztos a foga, H is mindig taknyos ilyenkor. A viccek nagyon jok mar megint:DD Jobb alvast, kevesebb nyuglodest! Pusz
süti beállítások módosítása