hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.04.18. 06:30

szerző: hermi67

Szóval,összeszedtem magam végre,és leülök írni.

Apa márc.24.-én beadta a felmondását-mivel megtudta,hogy a szálloda,ahol dolgozik,felszámolás alá kerül. Bár van egy olyan érzésem,hogy akkor is felmondott volna,ha nincs ez a "hír". Mert megsértődött a tulajra  valamiért-vagy valamikért. Próbáltam volna Neki mondani,hogya főnökök azért általában nem az empátiájukról,lojalitásukról ismerszenek meg,meg ugye vannak gyerekeink,meg csekket is tartunk néhányat-deááááááááááááááááá,kár volt. Most már biztosan látom,hogy ez az egyik keresztem-amit Ő rak rám,saját akaratából. Egyszerűen szarik a körülötte lévőkre-ha neki nem tetszik valami,akkor továbáll,akár van másik munka akár csak majd lesz..... És általában néhány hónapután mndg talál valamit,vagy valakit, amivagy aki nem tetszik Neki.Ha belegondolok,az utóbbi 6 évben folyamatosan ezt csinálta-és az az igazság,hogy ha nem volt neki"megfelelő" munka,akkor munkanélküli segély-és heverészés itthon-én pedig 34 hetesen még dolgoztam-pedig  már igencsak nehezemre esett egész nap a gép előtt ülni a nagy pocakommal. És persze nálunk is áll az örök érvényű igazság: a gazdagság,a vagyon nagy összetartóberő-de még nagyobb a szegénység. Persze, a tulajdonos nem fizette ki-sőt,a papírjait sem adta neki oda, amiazt jelenti,hogy ha holnap lenne helye,nem tudna elhelyezkedni,mert konyhán szigorú szabályok vannak. Persze, feljelenetette a faszit a munkaügyi főfelügyelőségen(egyébként megérdemli,mert egy szemét,aljas féreg),de mire ügy lesz,addig esetleg éhen is halhatunk. Tegnap szóba került,és mondtam neki,hogy valahogy nem érzem,hogy érdekelné a dolog.Majd én felhívom az pasit-erre leordít,hogy mi azhogy Őt nem érdekli,,előbb utóbb szólnia kell majd,mert 24.-én megszűnik a munkaviszonya.És ennyi. Szóval,nem túl könnyű a helyzetünk-és sajnos megint csak Őt tudom okolni.Mert nem megszűnt a munkahelye,mint annyi szerencsétlen embernek, hanem Ő már megint "nembírta":-(.Lassan már énnem bírom-vagyis bírom,mert muszály,csak nagyon nehezen.

Így vagyunk a szerencsejátékokkal is. Ő kiosztotta,hogy ha nyernénk egy nagyobb összeget mivel mit kezdenénk. Csak nézett,mikor mondtam neki,hogy a rá eső összeggel azt csinálna,amit akar-én pedig a sajátommal szintén. Homlokegyenest más elképzeléseink vannak-és Ő űgy gondolja,hogy majd Ő rendelkezne,hogy mit lehet, és mit nem.

Szóval,nem egyszerű a dolgom-de nyilván azért,mert L'oreal:-D.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr605359321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibécske 2009.04.18. 11:42:24

:( sajnálom:(

Judit /juci68/ · http://www.kisfiamesmi.blogspot.com 2009.04.18. 19:48:24

Drága Hermim! Hűűűűűűű.... nem is tudom mit mondjak...... Nagyon várlak babaneten, hogy kérdezhessek tőled valamit! Addig pedig puszi és ne feledd: Sötét felhős eső után mindíg kisüt a nap!

Ismeretlen_82661 2009.04.19. 10:26:35

♥♥♥

Ismeretlen_105483 2009.04.19. 18:44:51

Nem egyszerű... Közhelyeket nem akarok írni, így csak annyit, hogy kitartás, ha valóban kereszt, akkor elbírod. A lottó pedig, mint tudjuk, bármikor bejöhet! :)

brü 2009.04.19. 20:41:17

:(Sajnálom♥

beus 2009.04.19. 22:15:08

sajnálom,hogy ez van bár tudom ezzel nem sokra mész,csak tarts ki és kivánom hogy apátok találjon munkát,és birja ameddig lehet,mert valoban nem jo ha ide oda ugrál,ott avgytok ti,bizonytalanság ez,nem?szoritok hogy minden rendben legyen.puszillak!

Reni 2009.04.20. 21:07:53

Nehéz a pasikkal...de Te erős vagy! Kívánom a mielőbbi lottó ötöst!!! ♥
süti beállítások módosítása