hermi irka

Friss topikok

Címkék

Ne ítélj elsőre!

2014.09.01. 21:31

szerző: hermi67

Igen, örök érvényű mondás. És sokszor igazzá is válik. Mint pl. a Marcikámnál.

Tudni kell,hogy az én Marci fiam 17 évesen 110 kiló, 194 centiméter, testépít,piszkosul nagy,mint egy két ajtós szekrény-és mindehhez tökkopaszravágtaahajátanyárelején. Így aztán a sztereotípiák igen csak harangoznak az embereknél,akik meglátják. Jó hangosan harangoznak.

Történt ma,hogy lement a barátjával,Karesszal ( Karesz is testépít, Ő is akkora mint egy két ajtós öööö nem szekrény,csak komód,mert Ő nem olyan magas) Philip-et( Ő egy csoda okos kutyus) sétáltatni. Ahogy mentek volna át a zebrán, látta,hogy egy idős néni ballag egy kis műanyag kannával a kezében az artézi kút felé, és a zebra előtt elkezd iszonyatosan remegni. Az én kisfiam és Karesz odamentek hozzá,hogy segítsenek. Átkísérték a zebrán,vettek Neki vizet, és hazáig kisérték a remegő nénit,akiről kiderült,hogy 3 napja halt meg a férje-Isten nyugosztalja- Ő pedig parkinsonos, és rosszul van. Úgyhogy a kigyúrt, két kopasz srác hazáig-lakásig kísérték a sírdogáló nénikét,beültették a székbe otthon, és szóltak a szomszédnak,aki hívta a néni lányát. A nénike azt mondta,hogy most nagyot változott a gondolata a fiatalokkal kapcsolatban. Marcikám azt mondta a néninek,hogy ez legyen a legkevesebb, amit emberért tehetek. Nekem azt mondta,hogy annyira sajnálta a nénit,olyan kiszolgáltatott és elesett volt,hogy majdnem megkönnyezte.Holnap a suliból hazafelé jövet felkapuzik,és megadja a néninek a telefon számát, hogy ha kell,szívesen visz neki vizet,vagy lemegy a boltba,ha a nénike nem tud.

Úgyhogy szét dagad a mellem a büszkeségtől! Az én kisfiam! A tökkopaszkigyúrt gyermekem. ♥

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr526657395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása