hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.09.09. 21:02

szerző: hermi67

Hát ezt egyszerűen nem hiszem el. Apa ma reggel felment dolgozni a nagyBudapestre. Hétfőn volt fenn,akkor beszélték meg a munkát. a tulaj mondta neki,hogy két nap munka(szerda-csütörtök),napi x ezer forintért. aztán két nap szabad.Apa felment,de már furcsállotta,ahogy a tulaj fogadta. Mintha nem számított volna rá. Azután 3 körül mondta neki,hogy akkor oké,most már mehet haza. Persze apa megkérdezte,hogy hogyhogy haza,nem 10-23-ig tart a műszak.erre ez a bunkó mondta neki,hogy de,de,de ez csak próbanap volt.Mondanom sem kell,szó sem volt ilyenről,semmiféle próbanapot nem említett. Így eljött,és egyí büdös fillért nem adott neki(monsván,hogy Ő senkinek nem fizet a próbanapért).,tehát megint buktunk 4000 forintot(vonat és bkv jegy.). Persze apa elküldte a picsába,meg mindenféle nyomdafestéket nem tűrő dolgot is mondott neki,de ez nem nagyon segít rajtunk. Még jó,hogy nem vágta pofán,mert abból is csak neki lett volna baja.(Nem nagyon van ember,aki szeretne egy 190 centis,100 kilós óriástól pofont kapni,asszem:-D). De ebből is látszik,hogy apa is érik már,mert 10 évvel ezelőtt biztosan leverte volna a pasit.Én mondjuk örülök neki,hogy "simán"eljött. Na mindegy,nem tudja a pasi,hogy kivel kezdett(itt konkrétan magamra gondolok).Annyira felbosszantott,hogy megteszem a szükséges lépéseket holnap-és fújhatja az éttermét. És ez így megy. Eddig még senki nem fizettett a próbanapért-és milyen jó is,nem? Mindennap nap van egy próbanapos-és hurrá,az ingyen dolgozik. Hát menjen a picsába az összes bunkó,fúúúúúúúújjjjj,de utálom Őket. A gyerekeim szájából veszik el az ennivalót-most elég. Innnetől kezdve másképp játszunk. 1 hónap alatt kb. 15000 forintot költöttünk el ilyesmire-most én jövök.Aljasságra szemétséggel válaszolok-én,mert apának ehhez nincs tehesége. Nekem viszont elegem van,hogy azért ne tudjak a gyerekeimnek normálisan biztosítani dolgokat,mert a világunk tele van ilyen szemetekkel. Volt olyan,hogy 1 hétig Abonyba járt próbahétre(kb.20 km-re van tőlünk),és a megállapodott összeget nem fizették ki neki. Hétfőtől vasárnapig,reggel 7-től este 10-ig ingyen dolgozott abban az étteremeben,amit 2008-ban Magyarország 100 legjobb éttermébe beválasztottak. Mellesleg a húst olyan vékonyra kellett kiverni,mint a szita(szó szerint!),és duplán kellett panírozni!!!!! És még az utiköltségét sem térítette meg az tulajdonos. És még mielőttbárkiben megfordulna a kérdés: a férjem rendkívüli módon jól főz,és kifejezetten azt vallja,hogy a vendég a főnök!! Csak tele van az országunk pénzéhes,kapzsi bunkóval-és nem nagyon szeretik azt,aki nem áll be a sorba. És egyébként szarnak a vendégre-úgy nagyjából a legtöbb helyen.Persze mindezt mézs-mázosan.

Nnna,most jól kimérgelődtem magam.!!!!!!!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr545359380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2009.09.09. 21:45:46

Basszus ez tényleg durva!Téged meg nem féltelek,talpraesett vagy, hajrá, ne is hagyjátok magatokat!

Ismeretlen_119680 2009.09.09. 23:39:59

Pfffff..... ez tényleg bosszút kíván! Már látlak lelki szemeim előtt.... a bosszú édes szép angyala...:D Viccet félre téve: ha minden ilyen kis "genyó" helyre lenne rakva, akkor előbb-utóbb talán változna ez a rendszer. Hajrá Katicám!!!

Ismeretlen_105483 2009.09.12. 13:15:55

A pofátlanság netovábbja!!!! Ne hagyjátok magatokat, hajrá hajrá!!!! Halkan kérdezem meg... mi lenne, ha Ti nyitnátok egy éttermet? ;) hm?

Ismeretlen_95791 2009.09.12. 20:47:12

vicger,igen,erősen gondolkodunk rajta. Tulajdonképpen a 2 dolog közül(tehetség és pénz) az egyik már megvan-itt konkrétan a tehetségre gondolok:-D. a pénz meg mindjárt meglesz,merthogy hamarosan beköszönt hozzánk a nagy nagy szerencse:-)

Ismeretlen_110990 2009.09.13. 18:34:05

maximálisan egyetértek veletek,igaza volt apjának,hogy elmondta a véleményét!Férjem is munkanélküli,megértem a harcot maximálisan,bár ő most autóbuszvezetői tanfolyásra jár,állítülag a végén felveszik a Volánhoz,majd kiderül!puszi nektek!
süti beállítások módosítása