hermi irka

Friss topikok

Címkék

2010.02.14. 18:08

szerző: hermi67

Mintha kezdene beteg lenni Peti. reggel már köhögött,orra kicsit taknyos.És egész nap olyan nyűgös volt,hogy nagyon...De aludni jót aludt délután.  Még nincs hőemelkedése-hátha nem is lesz. Egyem meg,még csak 1szer volt beteg. Úgy sajnálom.

Levi már jobban van.Holnap megy suliba-legalábbis úgy néz ki.Bár ma reggel mondta,hogy kicsit fáj a torka. Fújjuk a First-öt-úgy látszik,most is jó,mert már nem fáj neki.

Most este fél kilenc van.És már hőemelkedése volt Petikémnek.Kapott kúpot. Egyébként jól van. Hajmeresztő dolgokat művel mostanában-és ezen a hőemelkedés sem változtatott:-). Feláll az ágy karfájára,egyik kezével kapaszkodik az ajtó félfába, a másikkal pedig kapcsolgatja a villanyt:-D. Vagy lovaglóülésben ráül,aztán lehasal,átlendíti a lábát,és hopp,már lenn is van. Vagy a kihúzott ágyon szaladgál körbe körbe,persze nekem a hajam égnek áll,mert attól félek,hogy elszédül és leesik. Persze,ott vagyok mellette-szerencsére még ezek csak akkor csinálja,ha valaki mellette van. Még vagy két hétig,gondolom:-D. Állandóan bohóckodik,forgatja a szemét,nagyokat kacag.Csuda aranyos. Most is nagyon  jókedvű-szerencsére:-).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr685359449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_124026 2010.02.16. 09:30:46

Gyógypuszák mennek.!Hova mész vissza dolgozni?????Én az elején éjjeles voltam mindig.fárasztó volt de itthon voltam velük.Mondjuk hosszú távra nem megoldás.
süti beállítások módosítása