hermi irka

Friss topikok

Címkék

2010.02.21. 15:34

szerző: hermi67

Jó régen nem írtam már. Olyan sok minden történt azóta.

 

Valaki segített Nekem. Egy igaz Barát. Nem hatalmazott fel,hogy leírjam a nevét,és azt sem mondhatom meg,hogy miben segített. De itt és most(is) megköszönöm Neki. És örökké hálás leszek. Köszönöm♥

A kicsi már jobban van-igaz,még nagyon köhög,és folyik az orra. Ambroxol-t és Spiropent-et kap. Hihetetlen,hogy pár nap alatt mennyit okosodott. az első 2 napban,mikor az orrát porszívóztam, iszonyúan visított.Volt olyan,hogy abba kellett hagynom,mert már lilult a feje. És most? Saját magának is megpróbálja,elmutogatja,hogy szívjuk le az orrát,és áll,és tartja a buksi fejét. És a gyógyszer: volt olyan,hogy szinte szét kellett kézzel nyitni a száját,úgy összezárta. Aztán hopp:egyszer csak simán beveszi! Mind emellett belépett egy olyan korszakba,ami rendkívül sok türelmet igényel. Néha nincs(azt pedig nagyon nagyon szégyellem). Csak olyat csinál,ami veszélyes,csak olyannal játszik,amivel nem kellene,csak azt játssza,ami árthat.Sorban töri a poharakat-persze azért,mert otthagyjuk,ő eléri,és eldobálja. Az ételt trancsírozza a kezével,azután keni szét mindenhol. Mindent mindenhová odaüt-pl.anyukám görbebotjával végigverte a folyosót. Ha valami nem úgy történik,ahogy Ő szeretné,akkor azonnal megpróbál vagy megütni,vagy belénk marni-de csak családon belül. A játszóbölcsiben vagy a bábelőadáson egy nagy nyúúúl:-D. Persze,nem engedjük,hogy püföljön bennünket--jelenleg ott tartunk,hogy megfogjuk a kezét,és mondjuk hogy jujjujjj, nem szabad bántani anyát apát Levit Marcit. De nem nagyon hatja meg. Mivel a két nagy soha nem csinált ilyet,érdekelne,hogy meddig lehet engedni ezt,illetve hogy lehet leszoktatni róla. Ha valakinek ötlete van,jó lenne,ha leírná. Persze, a betegség bennünket is elért valamennyire. Én,mint a gyengébbik nem egyetlen képviselője,egész jól vagyok.Kis nátha és torok kaparás,ennyi. Az erősebb nem legerősebb hím egyede viszont ágynak dőlt. Mondhatni,hótton van,de nagyon:-D. És nyög  is:-D. Na mindegy,remélem,lassan már kifelé lábadozik belőle,mert az utóbbi 3 nap igen csak megviselte. A nagyfiúk közül Levi már meggyógyult,Marci sem beteg igazán,kissé köhög. Hársfatea és méz.Meg C vitamin. Azután majd meglátjuk.

TAVASZ : érzem már az illatát!!!!Valamelyik este,nyitva volt az ablak,és kinn esett,de már az a jellegzetes tavasz illat áradt be az ablakon! És az elolvad hó nyomán helyenként már gyönyörű,friss fű serken a még sáros földből!!! És olyan jó látni! Nem sokára jön a színek és illatok kavalkádja! Jön a TAVASZ.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr725359452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_129282 2010.02.21. 19:46:44

Örülök, hogy van ilyen barátod:) aki segít, bármiben is:) Sok puszi nektek és nagy ölelés:)

Ismeretlen_146138 2010.02.21. 21:19:17

AZért vannak a jóbarátok...:):):): Örülök ha van ilyened:):) Kökölyszinek jobbulást kivánok! Pusszantás

Ismeretlen_118213 2010.02.22. 09:05:47

Jobbulást a fiúknak!Én is kíváncsi vagyok,hogy lehet hatni egy ekkora gyerekre,mert,ha rászólok,kinevet,ha próbálom elmagyarázni a következményeket,rám se bagózik.

brü 2010.02.22. 10:31:50

édes kicsi Kökölyszi♥Gergő is 2 nap után már magának porszívózza, első nap még üvölt :DGyógyszerrel uigy van:D Puszika, örülök, hogy van ilyen jó barátod♥Én is szivesen lennék♥

Reni 2010.02.22. 18:29:51

Barát...nagyon jó ha van...főleg ha ilyen! További jobbulást mindenkinek! Ja és köszönöm a felvilágosítás baba-ágya ügyben:)))

Ismeretlen_124026 2010.02.22. 20:26:15

bARÁT.nAGY KINCS!!!!
süti beállítások módosítása