hermi irka

Friss topikok

Címkék

2010.03.06. 18:53

szerző: hermi67

Végre otthon van Cintia. A szövettan szerint jóindulatú volt az elváltozás,de sajnos kiújulhat.Így aztán évente járnia kell ellenőrzésre-természetesen ha panasza van, akkor hamarabb. És milyen érdekes,ahogy kikerült a kórházból,elkezdett enni-sőt,falni:-). A varratot a 8.napon kiszedték a fejecskéjéből-én igen csak csodálkoztam,erre mifelénk fejből és hátból 2 hétig nem szokták kiszedni. Még aznap újra bele kellett neki tenni 3 öltést,mert szétnyílt a seb:-(. De a lényeg,hogy jól van a drágám.

A derekam teljesen helyre jött.Szerencsére. A fiúk jól vannak. Péter Mór egyáltalán nem beszél semmit,továbbra is csak eee-zik. Mindent megért,és mindent el tud mutpgatni.Persze,néha nem értem,hogy mit akar,na,olyankor viszon visít. Azért jó lenne,ha már valamit tudna beszélni-de kivárjuk. A gyerekeket nagyon szereti,de érdekes,itthon olyan,mint egy főnök,közöttük viszont inkább megfigyelő. Nagyon birom,mikor szemléli Őket. Valamelyik nap a játszón egy kislány,Lara,aki 3 hónappal idősebb nála,össze vissza szeretgette és puszilgatta Petit. A kis mulyám pedig csak állt megilletődötten,és hagyta magát.annyira arayosak voltak:-). Nagy nagy hőscincér:-). Bezzeg itthon!!!

A két nagy hajmeresztő néha.Olyan dolgaik vannak egymással szemben,hogy jujj:-D)). Meg is kérdeztem az apjukat,hogy megnőnenk ezek valaha????:-D))).

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr865359460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_83123 2010.03.06. 21:11:54

Mától már olvasgatom a blogokat, haladás... :-)) :-/ Nahh.. szóval: gyógyulást Cintiának és a derekadnak! A kis eeee-zőst meg dögönyözd meg jól helyettem! :-) ♥ A CT, MR... igazad van, csak félek tőlük. Puszi

Ismeretlen_118213 2010.03.07. 00:28:37

Örülök,hogy jól van Cintia. Peti édes lehetett a kislánnyal:) Kár,hogy a legtöbb kisfiú ovis korában lányellenes lesz.

Ismeretlen_146138 2010.03.07. 21:18:46

Örülök a sok jó hírnek béjbííí! Pusszantás Neked és a fiúknak!
süti beállítások módosítása