hermi irka

Friss topikok

Címkék

Fotó

2010.07.05. 06:03

szerző: hermi67

Nincs. Mert a barátnőm gépén a memória betelt(esküvőn voltak és lagziban,sokat fotózkodtak),de tegnep este feltette a  képeket a gépre-úgyhogy ma már lesz mivel lefotózni erngem. Mert hogy telefonnal csináltunk képeket,de úgy néztem ki,mint a hányás-így azt inkább nem tenném fel:-). Így íztán mindenkitől bocsűnta-tudom hogy megygértem már korábbra-de pótolom!

Más: péntekeken hazajöttek az én gyönyörű nagy fiaim a balcsiról-lebarnulva, feltöltődve, szutykosan,két zsák szennyessel. Nagyon hiányoztak-és ami érdekes,hogy mi is nekik. Marcikám mondta,hogy szerdán már nagyon elkezdtünk hiányozni,csütörtökön meg hűha,de pénteken már nem annyira,mert azt mondta magának,hogy másnap úgyis jönnek haza.-). Persze volt nagy meglelpetés, kaptak egy új számítógépet:-). Nagyon örültek:-). Peti úgy öt percig belémbújt,és ha puszilgatták,azt mondta,hogy nem- de utána sikongatva rohangált körbe körbe,mint a mérgezetett egér-nagy nagy játék volt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr585359500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_113491 2010.07.05. 19:46:37

Szívből kívánok Neked egy saját gépet, hogy kedvedre fotózz Te is!
süti beállítások módosítása