hermi irka

Friss topikok

Címkék

Eső

2010.07.18. 06:50

szerző: hermi67

Tegnap hatalmas zuhi volt nálunk.Leglább 15 percig szakadt az égi áldás. Mi egy üzletközpontban voltunk-de pesze kivittük Petit, hadd nézzze meg.Fedett eleje van az üzletközpontnak-így nem kellett volna megáznunk. De az úrfi másképp gondolta.Folyamatosan kinn szaladgált,behúzta a nyakát,hunyorgott az arcán végigfolyó víztől,és persze fülig ért a szája. A tető alatt meghúzódó emberek rendkívül jól szórakoztak-persze mi is Apával-mert ez a kis majom nagy nagy showt csinált:-D. És a csattanó: a járda szélén összegyűlt,jelentős méretű pocsolyában-tizedmásodpercnyi nem ráfigyelés után- hasra vágta magát,és pancsolt ezerrel:-D. Volt olya néző,aki sikított a gyönyörűségtől:-D))).

Más: a drága párom tegnep vett egy mobil klímát. Ami 18 nm-t lenne elhivatott lehűten. De sajnos szart se ér......Na mindegy,ez legyen a legnagyobb veszteségünk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr195359504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_113491 2010.07.18. 20:51:12

Némi aprót szedhettetek volna a műsorért!
süti beállítások módosítása