hermi irka

Friss topikok

Címkék

Verának(is)

2010.12.04. 10:58

szerző: hermi67

Verám,nem sípol. De ez csak egy kis gyári,mini cuminak kinéző illeszték,nem is lehet beletenni úgy,mint a sajátot. Olyan hülyén áll a fülecskéjében,és nagyon könnyen ki lehet venni-sőt,szerintem egy nagyobb ugrásnál ki is esne. Hogy mikor lesz meg a sajátja? Ahogy a közgyógy.igazolvány megjön,leveszik a mintát,és onnan kb. 1 hét. A határozat már megjött-bár nem értem. az orvosi papír dátuma valamikor november közepei,ehhez képest a határozatban a közgy.jogosultság december 11-től van megállapítva. Na mindegy. Azért már beljebb vagyunk.

Egyébként ma már kb.2 percig volt egyhuzamban a fülében:-D.  Persze ez többször 2 perc,mert kb. félóránként megpróbáljuk Neki belevarázsolni. És láttam rajta,hogy érzi a változást-de azt hiszem,még nem tudja hova tenni. Egyébként is,Ő eddig is boldog volt,és főnök:-D)))!

Tegnap bepisiltünk Neki:-D. Egy tized másodperc alatt kikapta a füléből-és megszopogatta azt a cumiszerű kis valamit,amit a fülébe kell tenni:-D))).

Levim kipróbálta,azt mondta,hogy tökéletesen jól hall vele,de az egyik oldali erősebb(a Peti rosszabbik fülénél 70 db.-re van állítva, a másiknál 60-ra). És olyan okos,mert az mondta,hogy anya,azért veszi még ki,mert eddig nem hallott jól,és most zavarja egyszerre a sok hang. Majd megszokja,és szeretni fogja,mert egyébként nagyon jó:-). Imádom Levimet(is)!!!

Verám, Widex Aikia 9-ese van Petinek is-mint Levinek.

Vera,kicsit írnál Nekem magadról többet? Ha gondolod, az email címemre: herman.katalin@chello.hu

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr25359536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_162497 2010.12.04. 13:34:43

Szia Kati! Kitartás, ezzel a gyári cuccal nem éppen a legideálisabb az indulás. Nem is értem, nekünk egy héttel a BERA után már az illeszték is készen volt és a próbakészüléket is megkaptuk. És utána kezdtük csak intézni a papírokat. Nem sokat cicóztak a Heim Pálban. De Péterrel még a megfelelő illeszték ellenére is jó sokáig kínlódtunk, mire abbahagyta a füli állíndó kiszedését. De ahogy a nagyfiad is mondta, teljesen érthető, hogy ezt csinálja Peti is az elején. Számomra azért ez eléggé félelmetes, hogy egyetlen BERA alapjáb beállítják a készüléket, mert az csak 2000Hz-en mér, az összes többin meg csak a hasukra csapnak? Péterkének sosem mértek még fejhallgatóval, ahhoz ők még túl kicsik, csak szabad hangteres vizuális megerősítő audiomertia szokott lenni: figyelik a gyerek arcát és gyönyörűen le lehet róla olvasni, hallotta-e, vagy sem. Nálatok is ez kellene. Mi a próbakészülékekkel kb. 1,5 hónapig kéthetente járkáltunk mérésre-állításra. Menjetek ti is minél többször. Nem tudom milyen a ti készüléketek (nem ismerem), de maradványhallásra szokták ajánlani a Phonak Naida III-ast, vagy az V-öst. Tudtommal az nagyon jó. Esetleg kérdezz rá. De ami biztos, több készüléket próbáljatok ki, ne csak egyet és ti is állandóan teszteljétek Petit. Ja, és írod, hogy Petinek milyen szép hangjai vannak. Péterke még gagyogni sem gagyogott, és fejhangon, fület tépően visítozott. Akkor talán még sem olyan rossz Peti hallása. Próbálják meg normálisan lemérni a szalonban Petit, hogy tudjátok mi az igazság. puszi nektek, Anita és Péterke

Vera 2010.12.04. 17:04:50

Hermi, Írtam neked mail-t.

Ismeretlen_124026 2010.12.07. 10:08:00

Menni fog az.Csak mi aggodó anyák mindjárt mindent azonnal és ilyenkor a sok sok türelmünk tovaszáll.Pedig türelem kell de sok.Édes kicsi fiúcska csak meg ne egye azt a hallókészüléket:)))))))))))

Ismeretlen_110990 2010.12.09. 14:28:35

Ügyesek vagytok,menni fog!drukkolok nagyopn!puszi,dóri,panka
süti beállítások módosítása