hermi irka

Friss topikok

Címkék

Felvételi

2011.01.22. 15:26

szerző: hermi67

Végre túl van rajta Levente. Nem volt túl nehéz a magyar, a matek viszont annyira távol áll tőlem,hogy az nagggggyon nehéz volt:-D.  Minden esetre jó kedvvel jött haza.  Persze, ahogy lehetett, nekiültünk a net-nek,és megnéztük a feladatokat és a javítókulcsokat.Az  előzetes számításaink szerint a magyar az talán ha lesz 29 pont(ebbe nincs benne az utolsó feladatra, a fogalmazásra adható 10 pont-ezt nem tudjuk ugyanis ellenőrizni, és nyilván eléggé szubjektív dolog). De ha minden jól megy, talán összesen a magyar 39 pont. Néhol nem figyelt,van olyan,ahol szerintem több megoldás is jó-de a megoldókulcs csak egyet fogad el. Majd meglátjuk. Azért nem lett annyira rossz.

A matek olyan 40-44 pont közötti-legalábbis Levi szerint. Hát, ezt is majd meglátjuk.A suliban,ahova jelentkezett,azt mondták,hogy olyan 120 ponttól már jó esélye van a bekerülésre. Az biztos,hogy 46 pontot visz az 50-ből a jegyei alapján. A többi a felvételin múlik.

De nem bánom már,hogy túl van rajta.És Ő sem,azt hiszem:-).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr35359549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása