hermi irka

Friss topikok

Címkék

Egyre jobb....

2011.03.19. 18:28

szerző: hermi67

...a helyzet Petinél csiga ügyben. Sokat van a fülében. És ha kiveszi,akkor sem dobja el. Néha a kezünkbe adja,de néha id-oda leteszi-pl. a kis autószállító kamionjába:-). Persze beszédügyileg még semmi változás,de nyilván ez még korai. Május 4.-re kaptunk időpontot a Szakértői bizottság elé Budapestre. Annak az eredménye után kezdhetünk el járni mindenféle fejlesztésre. Remélem, addigra valamennyit behoz a lemaradásából- bár Mónika barátnőm szerint semmi másban nincs lemaradva,csak a beszéddel kapcsolatos dolgokban. Persze,biztosan igaza van.

Más. Ma a nagyfiaimnak farsangjuk van. Marciék osztálya valami Hófehérke és a hét törpe produkcióval készülnek- és szerintetek ki Hófehérke? Hát persze hogy Marci!:-D. Remélem,lefényképezi valaki. Igaz,hogy szőke lesz-mert nem volt fekete paróka-de rögtön megoldották,mert az a címe,hogy Hófehérke , a festett szőke,és a hét törpe:-D))).

Levi és a megavers. Hát meg van a véleményem Róluk. Ha lemegy a gőz a fejemből,biztosan felhívom a szervezőt,és gratulálok Neki. Nyilván nem jutott be a döntőbe,mert a Szolnok TV-n már néhány versenyzővel készítettek riportot. Nem is ezzel van a baj,mert ha nem ütötte meg a színvonalat, ne is jusson be. De arról volt szó a válogatón,hogy március elején mindenkit értesítenek, akár továbbjutott,akár nem. Három elérhetőséget is megadtunk,telefon,email,és az iskola neve,ahová jár. Hát persze hogy egy büdös szót sem írtak-szóltak. Szegény gyerek állandóan az emailt nézte,hogy van-e valami visszajelzés. És április 6.-án lesz a döntő. Menjenek a p...ba.

Az egyik számítógépünk bedöglött-jó régi már, valami hálózati kártya ment ki benne. (Mert ugye,szegényéknél két gép is van). Csak azon tudom megnézni az emailjeimet valamiért-azt nem tudom,hogy miért,de ez van. De ez még csak 3 napja van-és addig nem jött Levinek semmi email. A blogok is arra vannak mentve-még jó,hogy egy csomó blogcímre úgy nagyjából emlékszem. Megyek is olvasni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr585359568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2011.03.19. 19:56:45

Látom engem megtaláltál :)Amikor kommentelsz hozzám, már jövök is ide, mert akkor tudom hogy írtál :))Amúgy nálam sok blogcímet megtalálsz. Nagyon-nagyon ügyes Petid, dehát ezt eddig is tudtuk♥♥

2011.03.22. 16:05:41

Csáje! Mi van a felvételi terén e gyerekkel? Listahelyen jó helyen áll?? Kökölyszi ügyes!! Hajrá-hajrá Puszi

Ismeretlen_113491 2011.03.22. 18:31:29

Farsang ilyen későn??? Ha hozzájutsz képekhez akkor tegyél ide is be, kíváncsi lennék:) Peti meg nagyon ügyes...és még ügyesebb lesz hamarosan!
süti beállítások módosítása