hermi irka

Friss topikok

Címkék

Vagyunk

2011.03.31. 20:22

szerző: hermi67

Jól vagyunk. Peti szokja a hallókát-néha még megpróbálja megenni, vagy beleteszi a kis autóba és ilyesmi. Egyre többet van a fülében. Jár bölcsibe, de még csak délelőtt van ott,ebéd után elhozzuk. Ha lemegyünk, a fülében van,ott nem akarja kivenni, de itthon kis idő eltelte után kiveszi. Most próbálom szoktatni ahhoz,hogy itthon is benn legyen a fülecskéjében. Gondolom,ezt is meg fogja szokni egyszer.

Ma reggel teljesen meglepődtem,mert a pelusa totál száraz vlt.Ilyen még nem fordult elő. De egyébként egyáltalán nem hajlandó bilizni, és a wc-t sem akarja használni. Gondolom,egyszer ez is menni fog.

Várjuk Levim felvételi eredményét,sajnos még jó sokat kell várni a levélre. Dolgozom, fáradt vagyok.

Szar dolgok vannak odabenn, rosszak a körülmények, sok minden nem jó. Sok nehéz eset van,sok beteg kicsi gyerek-amit én különösen rosszul viselek.

Ráadásul nem enged be a google fiókom,és nem tudom,miért. Mindig azt mondja,hogy rossz a jelszó vagy a felhasználó név. Így nem tudtam olvasni senkit. De azért még próbáklozom.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr845359569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2011.04.01. 10:38:30

Olyan ügyeske, meg fogja szokni :) Nálunk is már vagy 2 hete száraz reggel a pelus :)de félek ha nem adok rá, tuti akkor fog bepisilni :D Gergő egy időben a wc-t használta, mostmeg csak a bilit :-/
süti beállítások módosítása