hermi irka

Friss topikok

Címkék

Történések

2011.05.25. 19:33

szerző: hermi67

Újra történtek "dolgok". A bátyám kislányát,Cintit újra meg kellett műteni, kiújult az agydaganata. Tegnap volt a műtét. Hosszabb és nehezebb volt,mint az előző, mert a tavalyi műtét hegei között kellett lavírozni. Jól van, bár még fáj a feje kicsit. Most újra meg kell várni a szövettant,attól függ a többi. Nagyon elkeseredtem. Mondták tavaly,hogy ugyan jóindulatú, de sajnos kiújulhat. Hát kiújult,méghozzá nagyon hamar. Szomorú vagyok.

Aztán Petim. Tegnap voltunk a hallássérültek szakértői bizottsága előtt. Nagyon kedves hölgy vizsgálta-Peti nagyon édes volt. De alig lehetett vele "játszani",mert elé tett az Anikó egy formakirakót-ami egy autó volt. Na,onnan kezdve nem nagyon volt hajlandó mást csinálni-illetve azért volt,ami felkeltette az érdeklődését, és hajlandó is volt,ügyes is volt-de a kisautó az ott volt a keze mellett-ha el akartuk venni, nem hagyta:-). Minden esetre azt mondta a hölgy,hogy az biztos, hogy nagyon okos kisfiú az értelmi képessége nagyon jó,könnyen tanítható. Megkaptunk egy előzetes szakértői javaslatot, abban szerepel,hogy heti 4 alkalommal kell neki a szrudopedagógiai fejlesztés. Így aztán,maradhat ugyan bölcsibe,de nem ugyan abba,ahová most jár. Szeptembertől egy másik bölcsibe kell járnia,ahol meg vannak a feltételek. Tudom,hogy az Ő érdeke,de nagyon sajnálom-újra meg kell szoknia új embereket,új helyzeteket. Hát,majd csak lesz valahogy.

Ja,és ma, a változatosság kedvéért beledobta a hallókészülékeit egy pohár vízbe:-(. Én sokkot kaptam,nagyon nagyon megszidtam-és persze próbáltuk hajszárítóval kiszárítani. Meglátjuk,sikerült-e. Most még szól rendesen,de holnap majd elválik,hogy mi lesz. Ha elromlik, nem tudom,honnan-miből veszek Neki másikat.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr255359581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2011.05.25. 20:24:42

Annyira ügyes Peti :) Cintiát nagyon sajnálom :(

syn 2011.05.27. 19:32:27

ÓÓÓ baccus :( nagyon sajnálom, bele is örülnék ha valami történne a gyerekeimmel, sok erőt és kitartás a bátyádéknak ♥ Peti nagyon aranyos, grafitit takarít a drága? :)
süti beállítások módosítása