hermi irka

Friss topikok

Címkék

Elmaradtam...

2011.06.05. 07:48

szerző: hermi67

.. az írással. Pedig történtek dolgok újfent.

Anyukám újra a kórházban van. Jól van már-persze ez csak átmeneti. Most megint nem jut olyan mennyiségű gyógyszerhez,mint amitől jól be tud kábulni,így most rendesen "itt" van. Gyakorlatilag semmire nem emlékszik a hétfőből és a keddből. Valami elhelyezést kell Neki keresnem,mert nem lehet egyedül. Lehetne, ha nem lenne függő,és mint sok más idős ember, el tenne venne maga körül. De sajnos ez nem így van. Persze, nem hajlandó bemenni szociális otthonba. Márpedig innen,az albérletből,ahol lakik,ki fogják pakolni. elegük van belőle,és ezt nem is csodálom. Ide pedig nem jöhet hozzánk- a 49 nm. aminlakunk,még nekünk is kicsi, ötünknek. És egyébként is, alkalmatlan arra,hogy valakivel együtt lakjon. Nem érdekli más,csak saját maga. Nem szeretném,ha a gyerekeimnek és a férjemnek nap mint nap látnia kellene,ahogy félkómásan támolyog,ahogy szétszemetel maga körül,és hasonlóak. Nyugodtan lehet rám követ dobálni ezért, de nem. A tesóméknál elférne,de Ők sem akarják. Persze, a tesóm,amíg anyám pénzelte Őket,addig nagyon kereste-hajajj,egy hónapban többször is.Miután viszont teljesen levették,eszébe sem jut. Persze, Tőle nyugodtan éhen halhat,semmi probléma. Fúj,de haragszom ezért.

Jó hír,hogy a kislánynak megjött a szövettanja,és újra jóindulatú daganat volt az agyában. Most többször fogják kontrollálni,és ha esetleg újra kiújulna,akkor sugárkezelést fog kapni. Csak remélni merem,hogy most már nem újul ki Neki. Jól van már Cinti,nagyon jól viselte a műtétet.

És egy videó Petiről:-). A fűnyírós ember,reggel a bölcsibe menet nagyon rendes volt(pedig nem is ismerjük!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr345359583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brü 2011.06.14. 19:25:59

Kis bátor :)Gergőt is megkérdezte vmelyik reggel a fűnyírós bácsi, hogy ráül e, mert annyira figyelte, de Ő inkább köszönte és nem :D
süti beállítások módosítása