hermi irka

Friss topikok

Címkék

Jöttem,írtam.....

2011.10.21. 18:21

szerző: hermi67

Kevés időm van írni. És kevés olvasni másokat. Sok a munka,sok a gyerek:-).

Vagyunk. Az országban eluralkodó válság erősen begyűrűzött a családunkba is. Konkréten alig van pénzünk. a 26000 ft.-os hitelünk(az egyik), 44 ezer forint. A másik, a 12ezres pedig 23 ezer. Szóval,király a helyzet. Egyre inkább azon gondolkodom,hogy össze kell pakolni a putyerkánkat,és irány külföld. Mosogató nőként is a 4szeresét keresném,mint itthon a felső fokú végzettségemmel. Csak nem merünk belevágni,mert félünk kitenni a gyerekeket az ismeretlennek. Pedig lassan nem lesz más választásunk. Az biztos, ha most lennék huszon éves,gyerek nélkül-már régen más országban próbálkoznék. Úgy érzem,itthon megfojtanak bennünket. Nem tudom például,hogy mitől 21 ezer forint a villanyszámlám-nyilván 5-en vagyunk,mindenből több fogy,na de ennyivel? Nagyon sok kw.fogy el. Az EON.-nál azt mondták,hogy kérhetek villanyóra felülvizsgálatot,mert lehet hogy rosszul mér az óra. A bibi csak az,hogy ha jól mér,akkor ki kell fizetnem több mint 10 ezer ft.-ot. És sajnos nincs rá valóm. Úgyhogy egyenlőre várok. Persze,minden gépünk energiatakarés-hiszen egyik sem régi-talán a hűtő a legrégebbi,de az is A energia osztályú,Ariston. Nem értem. Ráadásul minden más is olyan nehéz mostanában.

Levim nagyon fáradékony,valamelyik nap nem volt jól-én ügyeletes voltam-Ő pedig délután 3-tól másnap reggelig aludt-2 ébredéssel,ebből 1szer ivott,1szer pedig letusolt. Elvittem orvoshoz,voltunk laborban-remélem nincs nagy baj, lehet,hogy kicsit vérszegény. A vérnyomása alacsony viszonylag(100/60-tiszta anyja), a hossza pedig nagyon nagy-megmérte a gy.orvos:190 cm. a drágám. A nyár óta nőtt 4 cm-t. Nyilván ez is lehet az oka a nagy fáradtságának. Meg a suli.  Nagy a tempó-Ő pedig meg szeretne felelni. Jól. Eddig rendben is van-bár már becsúszott egy 3-as kémiából,de bízom benne,hogy kijavítja. Az előző jegye 5-ös volt. Ilyen ez a suli.....

Marci néha annyira bekamaszodik,hogy fejre tudnék Tőle állni :-). Valamelyik nap beígértem Neki egy sallert. Jön a felvételi Neki,és össze vissza hadovál,hogy Ő mégse ide,hanem amoda, de már másnap nem is amoda, hanem inkább a másik amoda akar menni. A"legutolsó amoda" gépipari szki, ahová egy haverja jár-Ő már 12.-es. És persze Marcika is hirtelen olyan nagy érdeklődést mutat,hogy nagyon. Persze,nem Dorián miatt,ááááá..... Egyébként szerintem fullra nem érdekli az egész-csak ott vannak a fasza gyerekek. Sok harcunk lesz még Vele.....

Peti pedig a legrosszabb természetű kisgyerekem( a 3 gyerek közül). Hihetelen,mennyire nem lehet rá hatni-mármint itthon. Mert a bölcsiben nincs semmi baj Vele. Egyébként nagyon édes :-). A szavak lassan lassan alakulgatnak-az elején járunk. Fejlesztést még mindig nem kapott-de mintha sínen lenne már az ügy,kopp kopp kopp.

Magamról most nem írok. Annyira negatív vagyok,hogy lehet,el kéne mennem agymosásra.....

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr885359603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása