hermi irka

Friss topikok

Címkék

Szerverhiba

2011.11.16. 22:14

szerző: hermi67

Nagy nehezen sikerült visszaállítanom a bejegyzéseket,de a kommenteket nem-sajnos. Így aztán nem tudom,hogy mit írtatok Nekem.

Nagyon hideg lett. Én pedig nagyon utálom a hideget-így aztán nyűgös vagyok. Pedig nem kéne,mert még jó néhány hideg hónap áll előttünk.

Egyébként is olyan sok rossz hír van most a világban. Teljesen elszomorodok azon sok baleseten,halálon,amik történnek. Itt felénk szinte minden napra jut halálos(többszörös) baleset. Meg fiatalok megnyomorodva,kómában-jajj,olyan nagyon nagyon rossz. Miért van ez így? Miért kell részegen kocsiba ülni, és megölni két kisgyereket és a szüleiket,és egyet árván hátrahagyatni? Úgy sajnálom az a kisfiút...Milyen élete lesz? Ezzel kell majd együtt élnie örökké-hogy egy pillanat alatt mindenki,aki az a mindennapjai része volt-odaveszett egy állat miatt.. És az úriember akár 10 évet is kaphat...nahát,életenként két és fél év. Micsoda igazságszolgáltatás!!!!! Hánynom kell....

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr515359618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szandra 2011.11.17. 09:20:10

Teljesen igazad van, nagyon szomorú, ami mostanában itt folyik:( Azt a kisfiút annyira sajnálom, ez nem is megfelelő szó rá.....és este meg azt mondják, hogy gondolkoznak az ittas sofőr letartóztatásán???? Mit kell ezen gondolkozni?

szandra 2011.11.17. 09:20:45

ja, xandra voltam, hátha így ismerős :D
süti beállítások módosítása