hermi irka

Friss topikok

Címkék

Pffffff.....

2012.05.17. 17:36

szerző: hermi67

Mostanában sok negatívum van körülöttem. Anyukám megint kórházban-ráadásul úgy tűnik,hogy erősen lágyul az agya :(. Nem írom le,hogy ez miről szól,aki ismer ilyen embert,az tudja, aki nem,azt meg nem akarom elkeseríteni.

Marcimat ugyan felvették a gimibe,de úgy tűnik,ÉNEKBŐL megbuktatják! A franc a hülye gyerekbe,meg a hülye tanárba is. Persze,nem csak őt, hanem vagy 20 gyereket az osztályukból. Rosszak,nem fogadnak szót,beszélnek órán-és íme a bosszúhadjárat. Pfffffffffffffff-annyira de annyira!!!!!!!

 

Petiről hétvégén leszedtük a pelust. Elég volt már, a bölcsibe is mindig eljárt pisilni a wc-re,csak pelus volt rajta.A gondozónője mondta,hogy ezen a héten hétfőn már ne is vigyük pelusba,hanem bugyiba. Így aztán szombaton bugyit kapott. Hát,fel kellett volna venni videóra,hogy mitmvelt. Szerintem nyilvánvaló volt a z egész lakótelepen,hogy valahol egy gyereket nyúznak. Fél óráig úgy üvöltött,mint egy eszement. Rúgkapált,fetrengett a padlón, hozzávágta a pelenkás zacsókt. Aztán abbahagyta. Egész nap Wc-be pislt,bele is kakilt. Éjszakára persze kapott pelust. Száraz volt reggel. Na,ez az egy napvolt ilyen. Azóta-ahhhhhh,elképesztő. Felveszi a bugyit,már nem ordít a pelusért.de ha olyanja van,bepisil, sőt,valamelyik nap a kaka is bement. Nem hajlandó eljönni itthon a Wc-re, a bölcsibe oda jár pisilni,napközben többször. Alváshoz kap pelust, az pisis. Reggel itthon száraz a pelusa 10-ből 7 szer. De nem hajlandó se bilibe,se wc-be,csak ha éppen úgy van kedve. Komolyan mondom,megőrülök Tőle. Mi a lószart kezdjek már Vele, 2 hónap múlva 4 éves lesz,tudja,hogy hova kell menni,vissza tudja tartani,érzi is,amikor kell-mert táncol,fogdossa a kukiját-és mégis! Simán beleengedi a gatyába.jajj,mit csináljak Vele? Ha valakinek van ötlete,írja már le,mert már belezavarodok! Annyi más bajom(unk) van,és még ez is!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr245359639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_162497 2012.05.18. 14:28:41

Szia Kati! De azért ez már haladás a korábbi pelus-állapothoz képest, gondolj erre és örülj! Teljesen nyilvánvaló, hogy neked csinálja a külön műsorszámot otthon! Tanácsom nincs, tudod, mi sem oldottuk meg még ezt a kérdést, nem merek okoskodni! DE az nagyon jó, hogy lemeccselted vele a gatya-kérdést és már hajlandó felvenni! AZ nagyon fontos, hogy ha te eldöntötted, hogy a pelusnak vége, akkor ne engedd maga a hisztizés, vagy direkt bepisilés miatt eltántorítani. Gratulálok, hogy legalább te meglépted ezt. Én a tesó születése miatt nem merek most izmozni Péterrel és a gatya-kérdéssel, úgyis minden tönkre menne újra! puszi

syn · http://www.syngonium.blogspot.com 2012.05.20. 10:26:58

Nincs ötletem, de ne hagyd magad :)

Ismeretlen_83123 2012.05.20. 22:27:29

Semmit ne csinálj, legfőképp ne mutasd ki, hogy bosszant. Amikor ügyes, higgadtan dicsérd meg, amikon "nem ügyes", akkor mondd, hogy ez előfordul, de mivel nagyfiú, vigyázzon a szép bugyikájára. (esetleg vegyél neki 2-3 új darabot, olyan mintával, amin a kedvenc mesehőse van, azt biztos sajnálná összepisilni-kakilni). Próbálgasd ki, hátha bejön. :) Puszi

Ismeretlen_124026 2012.05.23. 10:31:51

Ne hagyd magad.ha elkezdtétek akkor igy tovább.Gondolom még hetekig bugyimosás lesz majd a program.De jön a nyár a meleg és igy könnyebb lesz.majd belátja hogy nincs értelme harcolni.ezek a harmadik gyerekek hihetetlen akaratosak:))))))

Agi77 2012.05.23. 22:16:10

szia! azt hiszem, egyszer már írtam Neked. Az én kisfiam természete több ponton hasonlít, ugyanis Petikédre, nagyjából egykorúak is, gyakran ezért átérzem problémát, nem könnyű Velük de cukikák nagyon!:-) szóval sok dologban Rá ismerek. Pl. ez is volt nálunk, hogy Ő is dacból csinálta ezt, csak azért is bepisilt/kakilt, pedig ár simán érett volt a szobatisztaságra. Nekünk a köv. jött be, ha valamit szeretett azt akkor csináltuk, ha a bilibe végezte a dolgát. Pl. mesenézés előtt, játszótérre menés előtt (csak akkor néztünk mesét, mentünk le ha előtte bilizett). Ez segített, pár nap alatt szobatiszta lett az akkor majdnem 3 éves kisfiam és mehetett ősszel oviba (ezen aggódtam, hogy ha nem sikerül leszoknia, ugyan, hová teszem a gyereket??? szerencsére megoldódott)!

Agi77 2012.05.23. 22:19:12

Egyébként nagyon drukkolok!!! Legyél Vele kitartó, határozott és meglásd, lesz eredmény! Tudom, hogy milyen ez, nehéz, gyakran elkeseredik az ember, én is sokat aggódtam rajta de látod, végül mindenre lesz megoldás, a nyár ráadásul jó alkalom is lesz erre a dologra:-)
süti beállítások módosítása