hermi irka

Friss topikok

Címkék

Sokminden

2012.08.27. 23:10

szerző: hermi67

Jajj,asse tudom,hol kezdjem,vagy kezdjem-e egyáltalán- annyi minden van,és annyi minden nincs.

Lassan vége a nyárnak-lehet,hogy ez is okozza,hogy nem vagyok túl jó passzban. Nem szeretem a telet,csak rövid ideig érzem jól magam. Már most olyan hamar sötét van,és ez csak rosszabb lesz.

Lassan de biztosan haladok a megőrülés felé. Ha lenne pénzem,azt hiszem,most már felkeresnék egy szakembert,de nincs,így próbálok magam úrrá lenni saját magamon. Kicsit úgy érzem,mintha elhagyott volna Isten-ami nyilván nincs így,csak én nem figyelek Rá eléggé. Ráadásul megtaláltak a HIT gyülekezetesek-és én annyira nem szeretem az ilyen "kötelező" vallási dolgokat. Én hiszek Istenben-szerintük ez nem lég,merthogy oda kellene járnom közéjük. Egyébként hiába hiszek,Isten nem figyel rám....áááááááááááá,nem akarom ezt! De közben belém ültették a félelmet is :(. Mondom,hogy kezdek kibukni,érzem! De nem tehetem meg,valahogy talon kell maradnom,itt vannak a gyerekek,meg gondolom még csak van néhány ember,akinek jobb,ha normális vagyok,mintha nem.

Petivel szinte sehová nem haladunk. A kakival bajok vannak,de csak itthon. A bölcsiben elmegy a wc-re,és ügyesen oda végzi a dolgát. Itthon szórakozik. Hiába szólok Neki,mikor látom,hogy mi következik-elszalad,ordít,tiltakozik. Majd amikor Ő úgy gondolja,hogy igen,akkor ráül vagy a bilire,vagy a wc-re. De gyakran már az eleje a bugyiban van. Mi a francot csináljak Vele?  egyébként is kettős életet él. A bölcsiben ügyes,szófogadó,aranyos-itthon egy kis ördögfióka,állandóan hisztizik valamiért, nem hagyja,hogy játékosan tanítgassuk,semmit nem hagy. Kikészít teljesen. Nem nagyon beszél,bár ma is egészen halkan szóltam hozzá,és hátranézett,akkor csak hallja,hogy szólítom. Néha pedig mellette vagyok közvetlenül, a készülék a fülében van,és füle botját sem mozgatja. És nem tudom eldönteni,hogy hall vagy nem hall jól a készülékkel. Úgy érzem,nem bírom már! Nem tudom,hogy mit csináljak,hova menjek vele, hol segítsek,egyáltalán kell-e Neki segíteni, és ha igen,miért nem hagyja.

Közben a nagyok is adnak elég gondot.... Marcim szerelmes lett,meg van bolondulva-persze még nem annyira,de jó úton halad. Nem akarom!!!!! Nem akarok egy 15 éves gyerekkel napi harcot vívni. Ááááá,kb.1 hónapja ismerik egymást,de már ott akar aludni a lánynál!!!! Nem bírom! Nem akarom! De hogy a francba értessem meg vele,hogy ne kapkodjon!

Levente a másik véglet, Ő 16 évesen egész nyáron itthon ült, alig mozdult ki "barátokkal". Igazából nincs is Neki. Itt éli az életét a neten. A volt általános iskolai osztálytársakkal találkozott 1szer,meg talán a héten is fog. De a jelenlegi osztálytársaival nem. Nincs barátja-pedig jó srác szerintem. Rendes gyerek,nem bánt másokat. De kicsit okoskodó tud lenni-és ezt a legtöbb ember nem díjazza. Nem tudom róla leszoktatni. Próbáltam-belefáradtam. Ebbe is.

A férjem július óta nem dolgozik. Nincs semmi jövedelme. Egyedül vagyok megint mindenre. Talán szeptember 1-től felveszik,de hiszem ha látom.

Nem tudtam a gyerekeknek venni füzetet,tolltartót,körzőt,ilyen és ehhez hasonló elemi dolgokat. Petinek kellene ágynemű az oviba,tornaruha,semmit nem tudtam venni. És szeptemberben sem tudok,mert ha lesz is munkája, csak októberben kap fizetést. az én fizetésem pedig nem elég ezekre is. Persze a tartásdíjat is az én fizumból fizettük-merthogy azt ki kell fizetni akkor is,ha egy fillért sem keres. Senki,aki olvas,ne értsen félre. Nem akarok pénzt kérni Senkitől semmire. Egyszerűen ez van. Ez vagyok, ezek az érzéseim,és ez az én naplóm. Amit lehet,hogy nem fokok írni már.

Azt hiszem,feladtam kicsit(nagyon). Eddigi életem egy nagy harc volt szinte, és már elég volt.Szar anya vagyok, alig tudok valamit a gyerekeknek biztosítani,lassan oda jutunk,hogy az ennivalót is csak módjával. És mindezek mellett képtelen vagyok leszokni a cigiről,mert azt hiszem,ha nem cigiznék,most biztosan megőrülnék. És az a 6-7 ezer forint,amit arra költök-na azt is elveszem a gyerekek elől. Szóval,lehet,hogy jobb lenne Nekik nélkülem. Vagy mit tudom én. Nyilván nem lenne jobb,csak most azt hiszem. De az biztos,hogy nagy nagy káosz van bennem.

Hová lett az az erős,mosolygós,szeretettel teli lány? HOVÁ LETTEM ÉN? Ha valaki megtalálna,szólna? Hátha még nem késő!!!!!

Én nem erről álmodtam........................

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr965359650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agi77 2012.08.31. 14:18:14

szia Hermi! Nehéz írni, de hidd el, átérzem nagyon is a problémád. Nagyon nagy terhet viszel a válladon és ember legyen, aki nem esik kétségbe. Viszont erős nő vagy, túl fogsz ezen is jutni, ebben biztos vagyok! A Hit gyülekezetével nagyon nagyon vigyázz! Ők nem valódi vallás, egy "szekta" aki ismerősöm oda bekerült, pár hónap alatt mindenét "elvették" Pénzt szednek a tagoktól "Isten nevében" volt, akinek a lakása lett oda... de én a lehet, hogy egy megbízható lelkésszel, katolikus pappal elbeszélgetnék. Nagyon de nagyon sokat tud segíteni, egy ilyen beszélgetés, ha lelkileg meg amúgy is mélyponton van az ember és keresi Istent. Gyakran a "kivezető utat" is megmutatja, persze CSAKIS olyannal, aki megbízható, mert közöttük is sok, aki nem is hisz igazán, sajnos:-(

2012.08.31. 21:13:57

Hermi! Most csak röviden, aztán majd később bővebben: BÁRMIT, csak a HIT gyülekezetét NE! Egyetértek az előttem íróval.... Puszi: Én

Ismeretlen_162497 2012.09.01. 15:26:53

Ide figyelj Kati! Én úgy látom, hogy most lejtmenetben vagy éppen, már jó ideje! Egyszer a végére fogsz érni, és jön egy jobb időszak! Azt hiszem volt már a te életedben ennél sokkal durvább mélypont! Nem igaz? Tudom, ha éppen szar minden, akkor nagyon nehéz viszonyítani, de próbáld meg! Levente egész nyáron otthon ül? Remek, legalább nem csinál hülyeséget! Nem barátkozik az osztálytársaival? Kit érdekel! Legalább nem csinál velük együtt hülyeséget! Marci szerelmes? NA bumm! Én is az voltam 15 évesen! Na persze akkor még nem volt divat az egymásnál alvósdi! Imádkozz érte, hogy ne csináljon hülyeséget! Levit meg vidd el hallásvizsgálatra, hogy megnyugodjál, vagy kiderüljön, ha tényleg baj van! És ölelgesd, puszilgasd sokat. Megérzik a dühöt és az idegességet és dühhel,idegességgel válaszolnak rá! Drukkolok, hogy az embernek legyen végre munkája és felszabadulj a teher alól! És cigi helyett vegyél magadnak inkább MagneB6 tablettát és sürgősen kezdjél bele egy kúrába, mert szerintem magnéziumhiányod is van! És fogadjunk, hogy egész nap nem iszol semmit! Millió puszi neked! És írjál, mert az jót tesz!

Putz Tímea 2012.09.10. 23:09:39

Olyan lütyi vagy.Miért nem kérsz legalább tőlünk segítséget.Miért nem kiabálod itt ki hogy csaaajokk kéne ágynemű kéne ez ha van valakinek akkor küldjön.Én mostanság adtam oda valakinek a gyerekek cuccait csak ugy hogy ne foglalják a helyet.volt benne ágynemű is.:(((((((((((((Hermike inkább neked adtam volna szívem szerint.Fel a fejjel .♥♥
süti beállítások módosítása