hermi irka

Friss topikok

Címkék

Gyerekek...

2012.10.11. 22:09

szerző: hermi67

Zajlik az élet nálunk. Én szokás szerint rohanok valahová-reggel dolgozni,közben húzok-viszek magammal egy álmos négyévest. Aki reggelente nagyon álmos-de boldogan megy oviba- És ez nagyon jó. Szeret ott lenni. És Őt is szeretik. Meg úgy egészében azt gondolom,hogy a mi óvó nénijeink,és a daduska néni is szeretik a gyerekeket. Délután pedig rohanok vissza,hogy még valamit tudjak csinálni itthon,mielőtt elmegyek a négyévesért. Utána csavargás-én sokszor futok a kicsi után,mert újabban futóedzést tart Nekem :). Csak tudnám,hogy mi a fenéért nem fogyok egy dekát sem??? Sőőőőőt,már van téli tartalékom :D. Este pedig a szokásos. Általában 10 óra,mire ágyba kerülök.

Marcikám szerelmes. Olyan furcsa-kicsit sajgó érzés-még nem is olyan régen a kezemet fogta az utcán,este hozzám kucorodott. Vettem Neki óvszert :(. Ha úgy alakulna. Bár még olyan korai-de azt hiszem, ez az egyetlen opció,amit választhatok. Hétvégén nincs itthon- Annáéknál van. Anna anyukája és mamája nagyon szeretik,várják-persze Anna is. De Nekem rossz. Még alig múlt 15 éves. De ha tiltanám,azt hiszem,rosszat tennék. Az a megegyezés,hogy amíg jól tanul,mehet. Eddig oké a dolog.Remélem,így is marad.

Levim nem csajozik. De azt hiszem,azért,mert nem választják Őt. Lehet,hogy ez kicsit flusztrálja,de nem tudok mit tenni. Gondolom,előbb-utóbb Ő is talál majd-vagy inkább Őt is megtalálják.

Petikém a drágám nagyon édes. De nem beszél. A jövő héten kicsit hangosabbra vetetem a fülcsijét-és két-három hónap múlva meglátjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr675359656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása