hermi irka

Friss topikok

Címkék

Kedves Rita!

Nagyon köszönöm,hogy írtál :). Egyáltalán nem találom okoskodásnak a kommentedet. Nagyon jól esik,hogy ennyire segítőkész vagy.

Még nem tudom,hogy hova megyünk, de mindenképpen tovább viszem Petit. Nagyon sajnálom szegényt. Egyébként itt Szolnokon 3 éves korában készült neki BERA- az jobb oldalon 70, bal oldalon 50 decibelre becsülte a hallását. Levimnek is vannak tartományok,ahol 70-75 decibeltől hall. És mégis gyönyörűen beszél-mintha nem is lenne hallássérült. Ezért is érzem úgy, hogy nem lehet jó ez az eredmény-vagy már romlott a füle? jajj, azt ne :(. Nagy valószínűséggel Szegedre megyünk- az Amplifonosok segítenek ebben. De természetesen minden segítséget nagyon szívesen fogadok- úgyhogy lehet,hogy keresni foglak majd.

Azért itt írok,mert nem tudom,hogyan kell válaszolni a kommentre-még nem olyan régen vagyok ezen a blogon. De majd próbálkozom.

Még egyszer köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr365562367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása