hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.07.30. 21:43

szerző: hermi67

Sziasztok!

Kicsi Kökölyszim ma hajnal 1-kor felkelt szopizni,és úgy döntött,hogy ébren megvárja a következő evést:-). Így aztán fél ötkor aludt el:-).Addig nagyon édes volt,néha nyekergett,de leginkább  magyarázott a teknőcnek,ami a kiságyában van:-).Persze,meg ne ijedjetek,nem bolondultam meg,plüssteknőcről beszélek-és persze szép színes. Kíváncsi vegyok,a mai éjjel hogy alakul.

Egyébként nagy zsivány a drágám,ma majdnem bepisiltünk neki,úgy nevettünk mindannyian.Este(most is) elég nyűgi-bügi volt,aztán fürdés után kapott cicit,el is aludt szépen(vagyis csak úgy csinált). Kb.10 perc múlva felébredt-és elkezdett nyekeregni.Apa kihozta a nagyszobába-és Kökölyszi még hangosabban nyekergett-de ez nem sírás volt,egyértelműen panasz szerű nyekergés(kicsit olyan Charlies bor és bagóízű hangon-ami külön tetszett:-) )-és a fél szeme sarkából figyelte a hatást. Teljesen ledöbbentem,hogy ilyen picurin(ma 3 hetes a drágánk) hogy lehet valaki ilyan nagy franc. Azt hiszem,felköthetjük az alsóneműnket-igencsak megvezet bennünket még néhányszor:-).

Pont ma jutott eszembe,hogy lassan vége a nyári szünetnek- a két nagyobb fiacskám kezdheti elölről:-(. sajnálom a gyerekeket(nem csak az enyémeket),mert szerintem nagyon túlterheltek a tanév alatt(persze ezt soha nem mondom előttük:-) ). Na mindegy,lehet bevásárolni- jó sok minden kell. Mindenesetre még nagyon élvezik a nyarat-Marcimnak tiszta plezúr a lába,mert állandóan trükközik a bmx-el-nekem meg égnek áll a hajam-főleg ha látom is,amit csinál.

Leventém pedig verset ír-teljesen ledöbbentem-mert nem is akármilyet.Valamelyik nap szivárvány volt az égen-és előttünk kreált egy kis 4 sorosat.Leírom ide,olvassátok el.Szerintem nem semmi:

Kelet könnyét eresztve

Nyugat nevetve

Csodálkozó emberek szemébe

Szivárványkoszorút fon az égbe.

Mit szóltok? Írt másikat is,de az sokkal hosszabb. Kis petőfipalánta:-).

Marci persze mondta,hogy Ő nem szeretné,ha Levi költő lenne.Kérdeztem tőle,hogy miért.Azt mondta,hogy a költők nem keresnek jól.Erre mondom én,hogy :de lehet,hogy nagyon megbecsült lesz.erre Marci: Na,sokra megy a megbecsüléssel a kuka mellett:-))))))). Milyen kis gyakorlatias 11 évesen,ugye?

Na,ez volt ma.

Ja,és a végére egy kis vicc:

Az agresszív kismalac utolsó mondata az életben:

Hát Te meg ki a tököm vagy,vazze,hogy bundában eszed itt a málnát?:-))))) 

 

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr725359191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibécske 2008.08.01. 10:15:40

kukk be hozzám vár téged valami:) Puszi nektek:)

Age 2008.08.01. 14:06:42

Hát ez a vers....én sok mindent bele tudok képzelni, és nagyon üt. Imádom az agresszív malackát, meg egyébként is malacgyüjteményem van otthon, mindenfajta pici üveg, porcelán, műanyag malackám van. Rémes őket takarítani, mert ... de akkor is imádom őket. Puszi

Age 2008.08.03. 17:09:14

Mára pedig boldog névnapot kívánok.

domo · www.domo.blogol.hu 2008.08.03. 19:26:35

Nagyon ügyi kis zseni fiacskád van:D:D Pussz
süti beállítások módosítása