hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.08.16. 22:04

szerző: hermi67

Ma nagyon kellemes idő volt felénk-és kicsike nagyon jókat szundizott-biztosan neki is jobb ez az idő,mint az a purgatórium meleg,ami volt. Délután 6 körül lementünk kicsit sétálni,de ott eléggé nyűgi volt-persze rájöttem,hogy biztosan fázott kicsit(pedig be volt takargatva,sapka is volt a fején). Néha olyan rossz,hogy nem értem,mit akar mondani-nem mindíg találom jól el,és így nem tudok rajta segíteni.

Lassan el kellene menni megvenni a fiúknak az iskolakezdéshez a cuccokat,de manóval másfél óránál többet nem lehet elmenni,mert tuti,éhes lesz,és ordít:-).Persze,végül is cicit adhatok neki-ha találok olyan helyet,ahol nincs nézőközönség:-).

Most nem írok többet-még meg kellene fogalmaznom a gondolataimat,ahhoz pedig most fáradt vagyok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr825359193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajni · http://velebo.blogspot.com/ 2008.08.16. 22:44:17

Drágám!!!Menj bátran bárhova Kököjszivel,ha éhes nyugodtan szoptass bárhol!!Akinek nem tetszik majd elfordul,engem ez sosem zavart:)Ha éhes hagy egyen:):)Puszikaaaaa
süti beállítások módosítása