hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.09.23. 21:17

szerző: hermi67

Ma végre kicsit jobb idő volt-szinte el sem hittem,hogy látom a napot. Kicsi babóm is érezte az időváltozást,este eléggé nyügi volt-de azért nem volt vészes.Nagyobb fiaim szokás szerint ölték egymást-jó testvérekhez illően:-) a kisszobában,a picit ez abszolút nem zavarta,békésen aludt a nagyágyon.Ilyenkor még olyan,de olyan mélyen tudnak aludni.

A több napja tartó aggódás és szaladgálás a kórházba nagyi után megtette a hatását.Ma igen csak kevés tejem volt,olyannyira,hogy este pótolni kellett fagyasztott tejből. Ráadásul még ma meg is jött ,még ez is rátett egy lapáttal. Na mindegy,nem vagyok megijedve,holnapra már több lesz. Sajnos az aggódás és szaladgálás még marad egy darabig.

Mára ennyi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr895359204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása