hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.10.13. 07:41

szerző: hermi67

Épp ideje újra írnom egy kicsit.Nagyi csütörtök óta ébreszthetetlen,mély "álomban" van.Most már bármikor átlépheti a határt.De neki így bíztosan jobb,nem fáj neki semmi,és remélem,már nem is fog. Csak nekünk kell még hozzászoknunk a gondolathoz,hogy nincs már.Mert Ő nincs már,csak a teste nem engedi még elmenni.Egyedül ez az ami mindenkinek egyformán kijut-legyen bár szegény vagy gazdag,szép vagy csúnya,kedves vagy gonosz:mindenkinek el kell hagynia ezt a világot. Torokszorító érzés-legalábbis nekem.

Kicsi manóm tegnap délután állandóan evett,és még este is.Azt nem tudom,hogy ezért-e,vagy valami másért,de este láttam rajta,hogy nem lakott jól(szopott fél hatkor,hétkor,és fél kilenckor).És utána olyan kis nyugtalan,keresős volt,mintha még éhes lenne.Hát,az volt-9-kor kiolvasztottam neki az utolsó előtti adag fagyasztott tejet-és mind a 120-at bedörgölte. És aludt reggel 6-ig:-). Hát,úgy látom,bármit tehetek, estére valamiért kevesebb a tej.Napközben bőven elég neki-de este mintha kevesebb lenne. Én sem érzem annyira,hogy telve lenne-és úgy látszik,Ő sem. annyira nem szeretnék még neki pótolni,de ha nem lesz más választásom,akkor kénytelen leszek. Persze,az is lehet,hogy csak intenzívebben nő most,és 1-2 napig lesz ez a helyzet. Na mindegy,kihúzom,amíg csak lehet.

Más:holnap megyünk a 3 hós oltásra....Húúú,de nem szeretem:-(.

  Nagyobb fiaim körül mindíg van valami.Levimnek(sajnos) úgy látom,megint vlami lelki nyavalyája van-és ez sajnos testi történésen jelentkezik:-(. Marcit pedig nagyon komolyan meg kell fogni,mert borzalmasan szemtelen lett,és állandóan csavarogna.Most nehéz napok jönnek neki is,mert nekünk,szülőknek kell odafigyelnünk-még akkor is,ha ő ezt negatívumként éli meg-amit én teljesen megértek,de nem engedhetek a kettőből.Újabban 7.-es 8.-os LÁNYOKKAL(is) barátkozik-és azt hiszi,hogy ha Ők este 8-ig lenn lehetnek,akkor az Neki is jár(5.-es).Nos,ebből rengeteg konfliktus van-és úgy nézem,lesz is. Tegnap is 6-ra haza kellett jönniük(mind a kettőnek),mert amiótta ilyan hamar sötétedik,nem engedjük Őket tovább lennmaradni.Tele van ez a lakótelep(sajnos)alkoholitstákkal, halmozottan hátrányos alkhoholista hajláktalanokkal-semmi szükség rá,hogy ekkora gyerekek lenn legyenek a sötétben.Persze Levi hazajött,Marci pedig 6óra 20-ra ért haza.És mikor rákérdeztünk,hogy mégis merre hány méter,,először oda sem jött hozzánk,hanem ment a kiszsobába-aztán mikor ráparancsoltunk hogy azonnal jöjjön oda-tök flegmán,mintha teljesen természetes lenne,hogy Ő csak ekkora jött haza.Hát most megint nem megy egy darabig sehova-de mondtam neki,ha nem bír magával,nem leszek rest,visszaíratom a napköibe-és 4 óra 20 perckor ha nincs itthon,még el is agyalom.Pedig egyáltalán nem szoktam bántani,sem én,sem az apja. És még csa 11 éves volt augusztusban! Mi lesz még később!!! Úgyhogy zajlik az élet-de hát e így van jól.

Pici gyerekes anyuka társaim,kössétek fel a tangát:-).El sem hiszitek a mostani édes,angyalka csöppségetekről,hogy néhány év múlva mi mindenre lesz képes:-))))).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr205359213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása