hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.11.14. 06:29

szerző: hermi67

Elveszett a rővid ő betűnk,ráadásul a szókőzbillentyűsem mindíg veszi a lapot.Ezúgy tőrtént,hogy a Zuram elkezdte tisztítani a klaviatúrát(persze ráfért),éselhagyta az Ő betűt:-). Azóta egyfolytában rámjon a rohogés(mindíg Mon és Hugo jut eszembe:-)). Meg az,hogy a Bibe blogjában egyszer megnevezett népművészeti cserépedényt most csak Pákósan kocsognek tudomírni én is:-))))))). És a szókozbillentyűt sem mindí lehet munkárabírni.Tehát levonható konklúzió: apa nagyon ügyes pasi:-).

Kicsi Kokolyszi(:-D),nagyon jól bírta az oltásokat szerencsére. Most 7500 gramm és 67cm.Nagyon szeret beszélgetni,hálás,ha foglalkozunkvele,de nagyon ügyesen eljátszik-kiabál a kiságyában,ha nem tudok ott lenni. Nemfordul semerre,csak próbálkozik.Minden utány nyúl,és most már tévesztés nélkül a szájába viszi, sőt,elveszi a szájából,megnézi,és újra bedugja.Nagyon szereti a tv-t,a zenét, a csíkos,pottyos((-D)dolgokat,a világítól lámpákat,akulcsot, a tesóit,a szomszéd nagylányt, a fürdést,ésa hasát.Mostis szopizott éjjel kettőkor,majd négykoris:-).Ésnyilván nemsokára megint fog:-). Állandóan megpróbál felülni(mint Bibe Bekije) hasizomból,és mivel nem engedjük neki, hangosantiltakozik:-).

Így szoktunk beszélgetni sokszor:

Babó és én

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr895359233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hugomum · http://hugoelete.blogspot.com 2008.11.14. 09:57:40

:))))Orulok,hogy gondolsz ram:)En amugy tudnek ekezeteket hasznalni,csak nem akarok,mert sosem tudnam ujra megtanulni,mi hol van:D Kökölyszi nagyon kis ügyes,tünderi, szép, es a súlya meg a hossza nem semmi. Csak miattad,ékezettel:) Mar tv-t is nez??????Hugo is nezne,de en gonoszanya nem engedem....:)))))

brü 2008.11.14. 12:44:08

Olyan jót rohogtem :DA kocsog nagyon tetszik :))) Kökölyszi gyönyörűűűű, és milyen ügyi, meg mekkora :O:O

Ismeretlen_103950 2008.11.14. 20:56:50

gratula,szép nagy Kökölyszi:)A kocsog meg haláli:))))puszi nektek
süti beállítások módosítása