hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.12.12. 15:13

szerző: hermi67

Megint Marci........

Az én akedves középső ksifiam verekedett az iskolában-de most tényleg,el is mondta és el is ismerte.Egy 7.-es fiúval-a fiú kezdte a balhét- de Marcikám, pechjére-győzött.Azonnal beárulták a tanárnak(persze a 7.-es fiú), és nyilván ki lett megbüntetve? Marci. A másik gyerek nem.... Az viszont tény,hogy mikor a gyerek elkapta Marci nyakát az aulában, a miértet valószínúleg sosem tudom meg(mármint az igazat--állítólag biztatták a többiek,mert verekedést akartak látni!!!!!! Még ilyet!!!!!), nos,azután a gyerek elszaladt-és Marci utána ment az osztályterembe,és ott verte el:-(. Marci osztályfőnökit kapott,és nem mehet a sulidiscoba..... Nagyjából ennyi. Nem nagyjából meg még annyi, hogy a 7. osztályba bement az egyik magántanuló,és kicsit lerombolta a termet- és valamilyen okból kifolyólag ez is Marci bűne:-D. És ezt a 7.-es osztályfőnök úgy kívánta megtorolni,hogy beleverte a fejét a falba Marcinak-a tornaöltözőben,tegnap előtt reggel, és minősíthetetlenül beszélt vele, plusz azt is mondta Neki,hogy majd Apád és Anyád készítheti a pénztárcáját,mert Ők fogják kifizetni a kárt!!!!! Két napja próbálom elérni a tanárt(sajnos nem tudom,hogy néz ki),de nem sikerül...De mint kiderült ma,ott ment el mellettem,míg én beszéltem Marci ofő-jével-és Marci ott volt mellettünk,mert fogta Petit- de még véletlenül sem ált meg....Mindegy, előttünk az egész tanév,jövő héten újra megpróbálom. Az is kiderült a mai beszélgetésből,hogy tulajdonképpen az előző ügyön kívül másról nem tudnak(ott meg ugye kiderült,hogy ki hazudott), na meg persze erről.Tehát a gyerek 1szer verekedett(amit tanár egyébként nem látott),és ezért pellengérre állították. Ma elmondtam az ofő-nek,hogy azt ne várja Tőlem,hogy arra neveljem a gyereket,hogy hagyja csak nyugodtan magát megverni....Levit bántották eleget,mikor kisebb volt,mert Ő inkább olyan békés természet,hát elég volt. És elmondtam neki,hogy a kedves kolléganője mit csinált-amit természetesen Ő másképp hallott a kolléganőtől-de mondtam neki,hogy sajnos a tornaöltözőben tette az 5.b.-be járó fiúk előtt-így aztán gondolom,az összes gyerek hazudik...erre nem nagyon tudott mit mondani. Persze nagyon egyetértett velem a tanerő,csak ugye az a baj,hogy érdekes módon mindíg azt látják meg,aki visszaüt-így volt ez már gyerkkoromban is. Mindenesetre elgondolkodtam azon,hogy

1/elvigyem-e a gyereket pszichológushoz-mert tudom,hogy nem egy toleráns típus, és az agresszióra(még a kicsire is) azonnal agresszíven reagál..olyan,mintha nem tudná másképp  kezelni a dolgokat,csak így. Habár nem volt mindíg ilyen,de most szerintem a szagáról megérzik a többiek a bunyó lehetőségét.      

2/ elvigyem-e másik iskolába,mert lehet,hogy ki kellenne hozni ebből a közegből-kicsi kora óta nagyobakkal barátkozik-most a legjobb barátja egy 8.-os fiú(aki mellesleg egy rendkívül szerény és csendes gyerek).És persze az osztálytársaival is jóban van,de inkább a nála idősebbekhez vonzódik-és azért Ő még csak 5.-es,11 éves múlt.Lehet,hogy rossz hatással vannak rá a 13,14 évesek. Nagy dilemma,nem tudom,mi lenne a jó.

3/a legtöbb fiúnak az egyik dns-e boxkesztyű alakú?:-D 

Hát,ez megint egy Marcis bejegyzésre sikeredett-nem is írok mást,mert eléggé zaklatott vagyok....

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr625359244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hugomami · http://hugoelete.blogspot.com 2008.12.12. 21:08:09

Hat erre en sem nagyon tudom mit irjak,mert persze egyreszrol Marci hibazott,dehatmajd' minden fiu verekszik,de ami a legfelhaboritobb ami a torna oltozobe tortent...mert akkor milyen peldat mutat egy tanar?a gyereknek nem szabad igazsagot osztani,de a tanarnak igen???dobbenet. szerintem okos fiad van,uljetek le megbeszelni,hogy legkozelebb mit is kellene tennie,hogyan kellene reagalnia,nem hiszem hogy a pszichologus a megoldas,mikor ilyen okos anyja van:)

Bibécske · www.rebibe.blogol.hu 2008.12.12. 22:09:14

Kukucs:) puszi nektek:)♥♥♥

mona87 2008.12.13. 20:56:19

Drága!Nem adnád kölcsön egy kicsit a fiadat?:D Az sem baj,ha verekedik,most még jól is jön.:D Jajjj csak vicc volt,meg ne sértődj!!!Puszi!!!♥

moon · http://keli.blogol.hu/ 2008.12.16. 10:44:27

Még ha hibázott is a fiad, én abban a tanárban, aki a falba verte a gyereked fejét, tudatosítanám, hogy ezt nem tűröm. Bármi történt, ezért a tanárt ki is rúghatják. És meg is érdemelné.
süti beállítások módosítása