hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.12.27. 22:37

szerző: hermi67

Eltelt hát újra egy karácsony. Az étel szokásosan borleves volt,és rácponty(a borlevest a fiúk nagyon csípik, a halat kevésbé:-D).Megsült persze a mézeskalács is(már egy falat sincs belőle:-)),és volt még csupacsokis muffin,sajtos rúd(ez is elfogyott teljesen),és és bejgli helyett meggyes mákos és szőlős diós...nem tudom mi,mert vajas tésztában volt a töltelék:-D.Hozzá először borsodó(de az nem aratott nagy sikert,azután fahéjsodó..hmmmmmmmmm,az nagyon finom). Legalább 2 kilót híztam(sírós smile),de mindegy,majd egyszer csak lehet fogyiznom. A nagyfiaim nagyon örültek az ajándékoknak, a pici pedig a csomagoló papírtól kapott "sokkot":-D. És a fa nagyon tetszik neki, sokat beszélget "hozzá".És persze rögvest meg is kóstolta az egyik ajándékát:

babó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De azt gondolom,mindannyiunknak a legszebb ajándék az, hogy megszületett a picike egészségesen,és itt van velünk......Bár nem volt teljes az ünnep,mert Nagyi nagyon hiányzott..13 éve ez az első szenteste,amit nem tölthetett velünk,csak a lelkünben volt itt......az enyémben legalábbis erősen jelen volt......így aztán egy kicsit mégiscsak itt volt, a csillagszóró fényében, a fenyő illatában, a gyertyalángban lobbanva...............

fények 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr415359252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brü 2008.12.29. 09:57:34

♥Gyönyörű♥

Puccos 2008.12.29. 12:08:42

Igen ilyenkor nekem is sokkal jobban hiányoznak azok akik már nem lehetnek velünk!!!!!
süti beállítások módosítása