hermi irka

Friss topikok

Címkék

2008.12.30. 22:04

szerző: hermi67

Nahát,ma van az év utolsó előtti napja,hihetetlen,mennyire repül az idő!!!Néhány sort írnom kell még ma,mert holnap nem biztos,hogy lesz időm...bár apa dolgozik szilveszter éjjelén,én pedig itthon pizsipartizok a fiúkkal-bár a nagyobbakat elengedem a tüzijátékot megnézni,de szigorúan csak azt,és után sipirc haza.....Kicsi Petivel meg majd itthon összebújunk-szerintem a lehető legjobb lesz így:-).

A picike fiúcska már néhány új dolgot tud,és ezt meg is mutatja nekünk.A heöööö és grrrrr után most már hallok tőle hííííí-t is:-).És ha szól,hogy untakozik,vegye fel valaki,akkor ahogy odamegyünk hozzá,és nyúlunk érte,azonnal hálás mosolygásba kezd-amitől persze bármelyikünk azonnal elkezd olvadozni. És képes 4kézláb állni,csak annyi híja van a dolognak,hogy a fejét még nem tudja kiemelni-így áll 4kézláb,és közben a homloka lenn vann,és egyfolytában grrr-zikD)))))) . (néha pedig ebben a helyzetben tolja magát előre-míg valahol meg nem akad:-D)Aztán van olyan is,hogy úgy csinál,mint aki éppen elkezd fejen állni-a lábai kínyújtva,és csak a lábujjai érintik a talajt:-D. Szóval nagyonn vicces dolgokat tud mostanában produkálni-de nemcsak mi,hanem Ő is nagyon élvezi.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr165359253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hugomum 2008.12.31. 11:06:28

Nagyon nagyon boldog uj evet kivanok Nektek!puszi:)

Ismeretlen_88026 2008.12.31. 12:32:43

Utolsó napja, ennek az évnek, Vajon mit is kívánhatnék Néktek? Nem kívánok mást, csak mit a szívem mond, Az idei évtől legyen a másik jobb! Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
süti beállítások módosítása