hermi irka

Friss topikok

Címkék

2009.06.02. 18:16

szerző: hermi67

barátbabákHétvégén veteránautó kiállítás volt nálunk. Találokztunk Mónikával,Zalánnal,és Robival,Zalán apukájával. Mij ót beszélgettünk,nézelődtünk, a két kicsi pedig barátkozott egymással,így:-D:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyakorlatilag végigszunyókáltákaz egész időt:-D.

Petinek ma kibújt a 6.fogacskája:-). Kis buksikutyánknak nem véletlenül ez a legújabb neve.Minden harap,ha olyanja van, a fogával fogja meg a dolgokat:-D. A puhalabdát előszeretettel veszi fel a fogaival:-D. És tud már morogni is:-D. Viszont egyáltalán nem mond semmit,továbbra is csak óbégat,tülköl és újabban morog is:-D.Nem pápázik,csak ha kedve tartja. De a könyvet már megnézi,(kb.10másodpercig),mielőtt neki látna megenni. :-D. Mindenkit eeeeee-nek hív:-D. És továbbra is húsgolyó:-D.

Már nagyon várjuk az iskola végét. A férjem nagylánya 19.-én ballag,újabb fejtörés, hogy miből lesz ajándék. Még mielőtt valaki azt gondolná,hogy:akinek nincs pénze,miért van net-je?Hát azért,mert hűségnyilatkozata is van.És amikor az megköttetett, volt rávaló is.A hűségnyilatkozat felmondása viszont komoly pénz....De no elkeseredés,hiszem,hogy ha  kérek,adatik:-).

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr15359342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_66889 2009.06.02. 20:56:47

Jajj de drágák :)Gergő max. 30 percet alszik a babakocsiban...és még mindig csak 4 foga van, konkrétan 2 hónapja ennyi :)))

Judit/juci68/ 2009.06.02. 21:27:48

Peti és Zalán édesek!!:) Nekem pedig úgy van netem, hogy Klarisszámtól kaptam a mobil-netet és ő fizeti a havi díját is! De szerinted van valakinek is köze hozzá, hogy ha nincs pénzünk, miért van netünk?? Nekem pl. azért, mert ez az egyetlen kapcsolatom a külvilággal!! Drága Katicám! Nagyon csini vagy az új képeden az iwiw-en!! Rég beszéltünk! Hiányzol! :)

Ismeretlen_113491 2009.06.04. 18:35:44

Tényleg jól összebarátkozott a 2 Fiú! Az internet lenne az utolsó dolog amitől megválnék...ajándékra meg majd lesz valahonnan...néha nem is kell sok pénz hozzá, hogy nagyszerű ajándékot vegyünk...csak egy szuper ötlet kell és kész!
süti beállítások módosítása