hermi irka

Friss topikok

Címkék

2010.01.23. 12:10

szerző: hermi67

Néhány napja voltunk Zaluséknál:-). Nagyon szeretünk ott lenni. És Ők is szeretik,ha ott vagyunk.A fiúk dolgoztak-de beszéljenek a képek:

Szerinted ez a jó vége?

Inkább ez!

Én már meguntam!

 

Aztán voltunk Edit barátnőmnél is.aki amellett,hogy elaltatja műtéthez-és persze a végén felébreszti a betegeket, megtanulta a gyerekarcfestést.

Kicsi buksink pedig kicsit átrendezte a lakást:

A Pí víz készítő teteje jobban mutat a kék szőnyegen,mint a helyén-legalábbis Peti szerint:

A sminkes táskába se kell annyi kütyü:-):

És ha már így alakult, gyorsan rajzolt nekünk egy Buksi kutyát-a kisbuksira:-):

Ez kissé életlenebb-de azért még elfogadható:-):

Edit- a fürdetősasszony- sajátjaként imádja Petit. Azt hiszem,ez örök  szerelem kettőjük között.Ha Edit meditál-azt mondja,mindig Peti arcocskája jön be a képbe,és szinte érzi a puha,meleg bőrét, az illatát. Nagyon jó,hogy ennyire szereti(Őt is).

Beszéltük valamelyik alkalommal-mennyire jó lenne sokáig élni,és látni felnőni,látni a gyerekét vagy gyerekeit,együtt örülni az örömének. Reméljük,úgy lesz.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hermi67.blog.hu/api/trackback/id/tr545359442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_113491 2010.01.23. 17:07:02

Milán látva az arcfestős képet, megkérdezte mit csinált kisfiú??? Megnyugtattam,hogy csak kifestették , nem zsebes(sebes)!

Ismeretlen_66889 2010.01.23. 20:42:03

édes pici kutya♥
süti beállítások módosítása